Întrebare arhivare
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Ceea ce vreau este să arhivez niște fișiere mari (.mkv) pe volume. Un soft de genul WinRAR te lasă să alegi în câte volume vrei să împarți arhiva respectivă și ce mărime vor avea volumele dar în StuffIt Deluxe am căutat de nebun și n-am găsit cum să fac asta.

În Help scrie “Segment: Use the Segment menu option to divide large files into smaller pieces. The size of the segments that will be created can be set in the StuffIt Menu Preferences dialog.” Buuun… Cum naiba pot totuși activa opțiunea aia, că mi-am prins urechile!

(Dacă există vreo altă metodă de a arhiva pe volume, fără a folosi StuffIt, nu mă supăr…)

[ Modificat: 15 Aprilie 2008 07:09 PM de CANARIS ]
 Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Încearcă Simply RAR. Eu îl folosesc cu succes.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

din preferinte, cum zice:

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Nu e mai bine sa tai MKV-ul in bucati? Vezi pe forum cum se face.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
toma - 15 Aprilie 2008 07:30 PM

Foarte mulțumesc. O alternativă pur și simplu excelentă - mai ales pentru un program gratuit. StuffIt mi se pare genul de abordare “de ce să facem ceva simplu când putem face ceva complicat?”

dacuBurebista - 15 Aprilie 2008 08:15 PM

din preferinte, cum zice:

Ciudat, la mine nu arată așa… oricum, SimplyRAR, recomandat mai sus, m-a “scos din necaz”. Durează mai puțin decât să trag fișierul în VMware și să-l arhivez cu WinRAR.

huk - 16 Aprilie 2008 03:02 AM

Nu e mai bine sa tai MKV-ul in bucati? Vezi pe forum cum se face.

Voiam să le arhivez. Va trebui să reinstalez sistemul de operare și back-up-ul îl fac pe un HDD extern formatat FAT32.

Mulțumesc tuturor pentru sugestii și ajutor.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nu arata asa, ca nu te uiti unde trebuie smile
DropStuff se cheama aplicatia care ti-am aratat-o / dar la cite alternative exista…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
CANARIS - 16 Aprilie 2008 05:57 AM
toma - 15 Aprilie 2008 07:30 PM

Foarte mulțumesc. O alternativă pur și simplu excelentă - mai ales pentru un program gratuit. StuffIt mi se pare genul de abordare “de ce să facem ceva simplu când putem face ceva complicat?”.....

Ooops. Buna veste. Stiam ca dezvoltarea Simply RAR a fost oprita si sugrumata de cei de la RarLabs (creatorii RAR, WinRAR, etc.) si se dezvolta doar in subteran. Acum se poate downloada iar direct de pe cai legale. Yuuuhuuuu!

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5