iStore Romania
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 25.12.05

Stiu ca este un subiect destul de discutat… aparent nimeni nu stie pana una alta cand va aparea….dar cine stie cum se poate cumpara la moment actual de pe iStore din Romanik asta care nu prea ne ofera mari avantaje…

Semnătură 

A proudly iPod owner….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
StreetBall - 15 Aprilie 2008 10:51 PM

Stiu ca este un subiect destul de discutat… aparent nimeni nu stie pana una alta cand va aparea….dar cine stie cum se poate cumpara la moment actual de pe iStore din Romanik asta care nu prea ne ofera mari avantaje…

Având un card emis în una din ţările unde ITMS este lansat oficial!... cu un cont Apple care să fie în concordanţă cu acest card bancar.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 25.12.05

pai am pe cineva care face des drumul America - Romania… si l-am intrebat daka atunci cand vine in Romania poate sa cumpere… avand un card bancar din America + cont la iStore.. am auzit in skimb ceva despre un Gift Card care trebuia sa fie trimis de catre cineva din America mie care imi permite sa-l folosesc in orice tzara ...

Semnătură 

A proudly iPod owner….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
StreetBall - 16 Aprilie 2008 01:04 AM

pai am pe cineva care face des drumul America - Romania… si l-am intrebat daka atunci cand vine in Romania poate sa cumpere… avand un card bancar din America + cont la iStore.. am auzit in skimb ceva despre un Gift Card care trebuia sa fie trimis de catre cineva din America mie care imi permite sa-l folosesc in orice tzara ...

nu trebuie ” să îţi trimită” la propriu. Ghift card-ul conţine un cod, cod ce îl introduci atunci când cumperi.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)