DVD to CD
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06

Stie cineva un soft cu care sa transform (convertesc) un film din format DVD in format CD ?

Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

HandBrake ?!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Bogdan909 - 16 Aprilie 2008 01:51 AM

Stie cineva un soft cu care sa transform (convertesc) un film din format DVD in format CD ?

Multumesc!

Dacă DVD-ul e criptat, mai întîi TheRipper, apoi mai vezi tu, îs mai multe variante. Handbrake ar fi una. Și Toast știe unele conversii. Lista e mai lungă, nu o am acum la îndemînă. Personal, nu recomand așa ceva, pierzi mult din calitate.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06

Mersi de raspunsuri. Merge cu Toast.
Stiu ca pierd din calitate.. insa DVDul are 6 GB…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Incearca si DVD2One.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Eu am ripuit cu VisualHub. Daca lasi setarile default, vei fi multumit de rezultat. Daca te mai si pricepi si stii ce sa faci, vei fi si mai multumit. Oricum, iese bine, doar daca nu faci niste setari total aiurea.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Handbrake, fără discuţie. Dacă pui calitate înaltă, nu ai nici o problemă vizuală, la un sfert de dimensiune.