1 din 2
1
Setari Shakespeer
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.03.08

ma poate ajuta cineva sa-l setez.
acum doar l-am instalat si nu stiu sa fac setari si sa bag hub-uri.
mai exact nu stiu hub-uri ca sa bag, se poat sa-mi dati si ceva hub-uri, multam frumos.

Si hub-urile de mac difera de cele de pc - stiu ca e o intrebare stupida dar chiar nu stiu diferenta, pana acum foloseam odc-ul.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Nu, nu difera. Poti folosi aceleasi hub-uri pe care le foloseai si cu odc-ul wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

si ce setari trebuie sa fac sa mearga, folosesc un net de la ilink si am un airport cu itunes din ala mic.
Am dat search pe forum si am mai gasit topicuri relevante, unul avea chiar un zip cu setarile pe care trebuie sa le fac, dar din pacate nu se mai poate lua acel zip atasat.

Multumesc mult tuturor.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

incearca asa:

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.12.07

functioneaza la fel ca un client torrent de windows….  pui nick de forma[tara][oras][provider]nick   , pui share de obicei cam 10 gb si adaugi la fav huburile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.12.07

a daca esti in spatele unui router la retea pui PASIV MODE altfel nu merge deloc

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.06.07

La mine merge si din spatele router-ului… wink

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

pai asta e problema ca eu netul il am de la ilink prin cablu dar cablul il bag in airtport si apoi wireless catre laptop.
deci trebuie facuta o setare ceva in airport sau in network sa deschid un port ceva ca nu se poate conecta la server in shakespeer.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 14.06.07

Vezi ca in Shakespeer e o setare pe undeva, poti seta manual portul pe care se conecteaza. Apoi trebuie sa intri in setarile router-ului si sa “deschizi” si acolo portul respectiv. Vezi in manualul Airport-ului cum se poate face Port Forwarding…

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

se poate sa se mai posteze zip-ul ala cu setarile odata, pls?
sau sa-mi explice cineva care are airport cum se fac setarile atat in shakespee cat si la airport?

multumesc mult.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

chiar nu mai poate posta acel zip, nu reusesc sa setez airport-ul si sa deschid port-ul respectiv
???

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

pe cuvant daca inteleg, am asteptat sa postati zip-ul ala de mai bine de 2 saptamani, daca nu se mai poate posta macar dati-mi un reply sa stiu.
Mersi.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

reply - eu nu stiu de care zip zici tu….
acuma, sa astepti reply si de la cilalti membri ai forumului, da?

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

mane nu tre nici un zip.
tre sa bagi ip-ul de provider si un port oarecare. daca ai firewall, fa-i si in firewall o regula cu acelasi port.
e la fel ca la windows..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

sunt nou pe mac si imi e greu cu osx-ul asta, nu stiu care este ip-ul exact de la provider si unde il gasesc, si mai ales unde trebuie bagat.
Initial am folosit functia search si am gasit un thread asemanator unde cineva pusese un zip cu imagini cu setarile respective din airport si leopard, asa ca pentru prosti.
Si as vrea ca persoana respectiva sa mai puna odata zip-ul respectiv.
Daca nu se poate asta e, poate ma ajuta cineva dar trebuie sa-mi explice pas cu pas care sunt setarile, nici macar nu am gasit firewall-ul in leopard iar in airport nu stiu exact cum sa deschid un port.

Multam mult de ajutor.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.02.08

Ca sa deschizi un port avand Airport Extreme urmeaza tutorialul asta
Apoi in Shakespeer la Preferences pui Active mode cu portul pe care tocmai l-ai deschis.

Cat despre firewall in Leoapard nu cred ca este activat by default. El exista dar e mai mult de forma.

[ Modificat: 12 Mai 2008 08:30 PM de BogdanGC ]
 Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

1 din 2
1