cel mai simplu si sigur mod de a face update de la 1.1.2 la 1.1 4?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.08

am citit forumul destul de atent dar sfaturile date in alte topicuri sunt ceva mai vechi (din februarie) si cred ca intre timp au aparut softuri mai bune si mai sigure.
Care este cea mai buna varianta pentru un update la 1.1.4?
Am cumparat iPhoneul crackuit cu 1.1.2 (3B48b) pe el dar nu-mi place ca springboardul nu are paginare si mi-a disparut installer.app (evident smile)

Imi cer scuze celor care au mai raspuns la o astfel de intrebare si nu au chef sa o mai faca, totusi n-as vrea sa fac vreo prostie folosind un soft mai vechi care intre timp este depasit.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 06.02.06

http://www.hackthatphone.com/114/iphone_114_true_unlock_3946bl_mac.html

^^ Asta l-am facut eu si merge brici pana acuma. Adica de vreo luna si ceva, nici un fel de probleme. Incearca.

Semnătură 

15.4” Unibody Macbook Pro, i7 2.66Ghz, 1TB Time Capsule, 32GB iPhone 4.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 20.10.07

Dar pt aceasta metoda nu trebuie cartela AT&T;originala? Si daca nu o am cum pot face update la 1.1.4 (avand 1.1.2)?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

nu iti trebuie cartela de at&t;...metoda este mai mult decat sigura…asa cum am descriso si eu intr-un topic dedicat iPlus

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 20.10.07

Am aplicat-o si eu…acum sa vedem cum functioneaza cu 1.1.4 ca 1.1.2 imi dadea erori cam dese (se bloca). Multumim pt post si sfaturi!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.08

Am rezolvat-o cu iLiberty+. A fost mai simplu decat credeam, si un copil de 5 ani poate sa deblocheze un iPhone acum - bifezi niste checboxuri si e gata smile
Multumesc pentru linkuri si pentru asistenta.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb