2 din 3
2
jocuri de windows fara windows
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

Dar TF2 a încercat cineva? Sau HL2 și noile episoade?

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.04.08

tf2 & hl2 merg perfect prin bootcamp. Toate jocurile care se gasesc si in varianta mac, merg mai prost decat cele in varianta pc.
De ce???? Simplu, drivere video pentru mac sunt vechi si de tot kkt’ul, openGL pe mac just sucks!!!! Ca sa nu mai vb de mouse acceleration pe mac .. .
Singura solutie, USE BOOTCAMP!!!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

http://www.istyle.ro/categorie.php?id=38

ia uitati cate jocuri pt Mac aici smile
unele sunt cam penale dar sunt si jocuri bune !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
virus_luci - 11 Iunie 2008 02:42 AM

http://www.istyle.ro/categorie.php?id=38
ia uitati cate jocuri pt Mac aici smile
unele sunt cam penale dar sunt si jocuri bune !

Ia uitați și ce prețuri. Unele sunt jocuri penale, restul sunt jocuri scumpe. Exemplu:
Command and Conquer Generals (mac): 340,45 RON vs (PC, varianta deluxe) 85 RON
Doom (mac): 351 RON vs (PC) 80 RON
Max Payne (mac) 340 ROn vs Max Payne 2 (PC) 63 RON

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

MAX PAYNE E VECHI CA BUNICA-MEA!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Înseamnă că se pricepe mamaie la head-shot-uri wink Ce contează însă e faptul că un joc așa vechi - “precum bunică-ta”, e de 6 (șase) ori mai scump la iStyle.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

mai scump decit unde?...

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 11 Iunie 2008 07:57 PM

mai scump decit unde?...

Mai scump decât, de exemplu, pe Amazon.
Max Payne: 30$
Doom III: 40$

Ambele sunt în varianta de mac. Mai adaugi transportul (care nu e o avere) și gata. Ca să nu mai vorbesc de soluția, evident mai bună pentru jocuri, BootCamp.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti (Ilfov)
Macuser din: 23.07.09

Am un cont de steam pe care am 4 joculete..cstrike ,condition zero , condition zero delete scene si hl.
mai dau banii pe jocuri daca le instalez cu bootcamp??
Si daca stie cineva cum merge pe macbook intel 2,16 video ati x1600??

Semnătură 

raspberry

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.06.09

eu am pe imac bootcamp special pentru jocuri (si tot steam)
merge brici si nu ma complic cu altele (oricum joc doar wow si cs din cand in cand)

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Si eu tot pe BootCamp is (XP SP 3).
Pe CrossOver majoritatea jocurior (la mine) sacadazea…nu stiu cum e la voi.
Deci urasc sa o spun..dar pentru NFS Undercover si Battlefield 2…XP e perfect. raspberry

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu trebuie să urăşti s-o spui.
E nasol că Apple nu a colaborat mai strîns cu gamerii. Aşa, platforma de jocuri e PC. Dacă e adevărat, nu-i nici o ruşine s-o spui!

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iași
Macuser din: 16.03.09

Eu am instalat CrossOver Games pe Mac mini ultimul tip și am testat GuildWars și Neverwinter Nights. Ambele merg foarte bine cu detaliile apropiate de maxim. E drept că jocurile sunt cam vechi, dar am rămas surprins cât de ușoară a fost toată instalare și configurarea… Cu wine a fost un chin cu testarea diferitor configurații, setări… A mers și cu wine până la urmă, dar mult mai greu. Cred că CrossOver merită cei 40 de euro, chiar dacă nu e decât un wine mai aranjat smile

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
iaru - 01 August 2009 11:41 PM

Nu trebuie să urăşti s-o spui.
E nasol că Apple nu a colaborat mai strîns cu gamerii. Aşa, platforma de jocuri e PC. Dacă e adevărat, nu-i nici o ruşine s-o spui!

Intradevar e nasol ca Apple nu a colaborat..Dar cand ma intalnesc cu vecinii de pe strada (care cred ca am Vista,nu m-am obosit sa le explic ce e OSX) si vorbim despre jocurile X,Y si Z si spun ca vai ce faine is si nu stiu ce..eu nu le prea pot incerca..am o partitie mica la BootCamp si unele jocuri care is foarte faine nu exista pentru OSX..apai asta e..

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
hamilton - 03 August 2009 01:46 AM

Intradevar e nasol ca Apple nu a colaborat..Dar cand ma intalnesc cu vecinii de pe strada (care cred ca am Vista,nu m-am obosit sa le explic ce e OSX) si vorbim despre jocurile X,Y si Z si spun ca vai ce faine is si nu stiu ce..eu nu le prea pot incerca..am o partitie mica la BootCamp si unele jocuri care is foarte faine nu exista pentru OSX..apai asta e..

În primul rând e o chestiune de priorități. Dacă ai casă la munte și până acolo trebuie să parcurgi un drum forestier, nu prea are rost să-ți iei o mașină sport. Ori un off-roader sau SUV, ori un cross-over care împacă și capra și varza: capabilități 4x4 decente plus o ținută de drum bună pe șosele normale. Dacă ești gamer înrăit, un mac nu are sens, PC scrie pe tine. Dacă ești gamer de duminică, merge și-un mac - un MBP cu nVidia 9600, un iMac cu HD4850 sau un Mac Pro cu HD4870 sau, mai degrabă, GTX285 - dar nu te aștepta să joci vreun titlu pretențios decât pe setări minime sau, în cel mai bun caz, medii.

În al doilea rând, oricâtă atenție ar acorda Apple comunității gamerilor, întâi de toate ar trebui să acorde atenție echipării calculatoarelor cu plăci video potente. Or majoritatea plăcilor video folosite de Apple sunt mediocre, cu excepția celor integrate care oricum nu contează în gaming și cu excepția acelei GTX285 care nu e oferită decât în Apple Store ca opțiune after-market (și nici aia nu e vreun vârf de gamă...)

Pentru cine e curios și are timp liber la dispoziție, încercați un Crysis sau World in Conflict pe un MBP de generație actuală sau pe un iMac (echipat cu Radeon 4870)...

Semnătură 

The Day Is My Enemy

2 din 3
2

‹‹ heroes 5 windowed?      playstation 2 pe imac ››