Elgato EyeTV Hybrid in Europa?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 06.02.06

Salutari!

Si-a cumparat cineva smecheria asta din State, si daca da, merge in Romania? Sau mai bine zis in Europa?

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?sf=wHF2F2PHCCCX72KDY&fnode=home/shop_mac/mac_accessories/video_devices&nplm=TR374LL/A

Sunt foarte curios sa-mi iau unu din State, dar ar fi curios daca merge acasa.

Merci! :D

Semnătură 

15.4” Unibody Macbook Pro, i7 2.66Ghz, 1TB Time Capsule, 32GB iPhone 4.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu ți-l lua din State, că n-ai ce face cu el aici! Pe partea de TV digital, chestia aia funcționează pe standardul american ATSC, inutilizabil la noi. Pe partea de TV analog, văd că scrie numai NTSC, pe când la noi trebuie PAL. Nu e bun.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

de sters, am spus ce a spus si tudor cu intarziere.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
cdnalsi - 19 Aprilie 2008 03:34 AM

Salutari!

Si-a cumparat cineva smecheria asta din State, si daca da, merge in Romania? Sau mai bine zis in Europa?

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?sf=wHF2F2PHCCCX72KDY&fnode=home/shop_mac/mac_accessories/video_devices&nplm=TR374LL/A

Sunt foarte curios sa-mi iau unu din State, dar ar fi curios daca merge acasa.

Merci! :D

De vreme ce scrie NTSC/ATSC - nu. În Europa trebuie PAL/SECAM, cele două standarde din Europa. Aparatele deștepte sînt tri-sistem, NTSC/SECAM/PAL + multi-frecvență (405-UK/525-SUA/625-Europa). Aici nu mai ține șmecheria „ia din America, e mai ieftin”!. Sincer să fiu nu știu de ce nu le fac tri-sistem + multi-frecvență, acum asta e banalitate, prețul crește puțin. Probabil, pur și simplu, nu au nevoie de așa ceva în America.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 06.02.06

Okay, merci frumos pentru raspunsuri!

Inseamna ca va trebui sa-mi iau ceva porcarie de-acasa cand ma intorc.

Cheers!

Semnătură 

15.4” Unibody Macbook Pro, i7 2.66Ghz, 1TB Time Capsule, 32GB iPhone 4.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

se vinde la noi, cu 129 euro…

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

Salutare,
Mi-am luat un asemenea tuner pentru iMac și nu știu cum pot să schimb sistemul între BG și DK. Mă poate ajuta cineva? Manualul nu o face, nici Google.
Mulțumesc.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

Până la urmă am reușit să-mi culeg din două țări cu două sisteme diferite: Austria și Rusia. Programele care rulau pe un sistem le-am luat din Rusia, iar programele care rulau pe celălalt le-am luat din Austria. Apoi, am creat un playlist și acum le am pe toate la un loc, aproximativ 30 de programe, selectate doar cele la care mă uit.
Snooker on 24” H-IPS, priceless :D.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: Bucureşti
Macuser din: 09.10.06

Caut pe google “Elgato EyeTV Hybrid” , gasesc la torent computers, comand, astept 2 saptamani, vine curierul, mai devreme decat trebuie, pleaca, il urmaresc prin Bucuresti sa ridic produsul, il intalnesc, platesc, las seria buletin, ma uit pe cutie si… in loc de elgato citesc pe cutie KWORLD analog pci. curierul intelege, imi da banii, ia pachetul inapoi si pleaca grabit, cum era si mai derveme, sun la torent computers, imi raspunde omul de la vanzari, ii povestesc, spune ca revine cu telefon peste 10 minute, revine, ma informeaza ca in interiorul cutiei KWORLD este cutia tunerului ELGATO si sa am incredere in el, chiar e acolo. voi ce spuneti, sa mai cumpar de la astia?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 26.01.08
ghio - 18 Decembrie 2008 07:22 PM

Caut pe google “Elgato EyeTV Hybrid” , gasesc la torent computers, comand, astept 2 saptamani, vine curierul, mai devreme decat trebuie, pleaca, il urmaresc prin Bucuresti sa ridic produsul, il intalnesc, platesc, las seria buletin, ma uit pe cutie si… in loc de elgato citesc pe cutie KWORLD analog pci. curierul intelege, imi da banii, ia pachetul inapoi si pleaca grabit, cum era si mai derveme, sun la torent computers, imi raspunde omul de la vanzari, ii povestesc, spune ca revine cu telefon peste 10 minute, revine, ma informeaza ca in interiorul cutiei KWORLD este cutia tunerului ELGATO si sa am incredere in el, chiar e acolo. voi ce spuneti, sa mai cumpar de la astia?

Torent e o firmă serioasă, am cumparat de mai multe ori de la ei inclusiv produse Apple.
Despre tunner…mi-am cumparat recent Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick și merge excelent cu EyeTv3 dar softul nu e inclus. Pinnacle vinde produsul cu suport pentru Windows Xp 32-bit, Windows Vista 32 și 64 bit.
Mai multe tunnere care pot fi folosite cu același soft aici http://www.elgato.com/elgato/na/mainmenu/products/software/EyeTV3/product3.en.html

Semnătură 

iMac G4
iBook G3

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Cautati pe forum produse miglia, e bune, recomand eu wink

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: Bucureşti
Macuser din: 09.10.06

... au avut dreptate cei de la torent, in cutia KWorld era cutia Elgato, in care se afla tunerul Elgato. Totusi, ar fi trebuit sa aiba o cutie standard pentru colet, pe care sa nu scrie nimic, dar poate ca sunt prea scumpe cutiile smile si prefera sa le foloseasca pe cele ale produselor pe care le instaleaza ei in sistemele OEM asamblate tot de ei. E o firma aproximativ serioasa, am mai cumparat ceva de la ei, am platit prin OP si a trebuit sa dau telefon sa imi trimita produsele, dupa O LUNA, desi le aveau in stoc. Uitasera ca am platit. Apoi lipsea un produs, un amarat de calculator Peach, pe care nu l-au mai trimis. Nu-i mai sun, nu mai cumpar de la ei. Pana si o pizzerie are cutii personalizate smile dar deja am deviat de la subiect.

Tunerul merge perfect, chiar si in bootcamp cu winxp, dar numai partea digitala, pt. winxp folosesc AltDvb cu driverele de aici: http://forum.elgato.com/viewtopic.php?p=20336&sid=8fbc84365b6073dc59112b978ef183be#p20336 , iar daca doriti sa stiti motivul pentru care folosesc windows, e simplu, ventilatoarele nu merg la viteza maxima, deoarece driverele video au accelerare video DXVA si procesorul lucreaza in 1-2%. Apoi daca cititi tot topicul de pe forumul Elgato, nu reprosati, va rog, engleza de balta folosita de userul ghio :d

Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.05.08

Eu am luat un mouse Genius optowheel pentru Mac - ul meu… . Cind iau pachetul…. era f mare, asa ca iau un cutter de fata cu curierul si-l desfac. Cind colo, o cutie de placa de baza!! Mouse-ul era acolo, in cutie.
Probabil, pentru economie folosesc cutiile ramase de la diverse sisteme pentru a reduce din cheltuieli…. ceea ce nu este rau si nici nu deranjeaza; poate insa crea confuzii!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07
pămătufu’ - 20 Aprilie 2008 01:03 AM

se vinde la noi, cu 129 euro…

Unde ai gasit cu 129 la noi? EyeTV Hybrid sau EyeTV 250 Plus?

Oare la noi functioneaza acel prim an gratis de orar al programelor tv? adica sa iti apara ce emisiune urmeaza si sa poti seta sa o inregistreze cand incepe?

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB