De preferabil ar fi sa folosesti Installer app care vine by default dupa deblocare ... nici eu care am mac nu fac asa ceva sa downloadez pe mac fel de fel de app pt iphone si apoi sa le instalez local e mai complicat putin si prefer sa nu ma complic
Intra aici : http://iappcat.com ...
Fa-ti cont si te plimbi pe site iti alegi fel de fel de app care te intereseaza ... iti poti face propriul REPOsitoriu ... doar cu app dorite de tine ... il adaugi in SOURCE pe iphone la tine (tot in Installer) ... eu asa fac ... am sters toate sursele care vin default instalate cu Installer si am pastrat dor REPO facut de mine care il editez (elimin / adaug app online de pe site din contul meu) ... iti trebuie rabdare sa citesti la fiecare app de pe site la info ce face / pt ce var de firmware este / etc etc si iti dai seama daca e ok pt tine sau nu
Filmule cum sa faci asta : YouTube
Eu mi-am facut propriu REPO si am eliminat restul pt ca de fiecare data cand intru si dau refresh sa nu stea mult sa verifice carca de app /repo cu care vine default Installer ... mi se pare mai misto si mai logic decat gramada inutila in mare parte de sourceuri
Si tot ce adaugi in propriul REPO ... incearca sa fie de la cei mai cunoscuti ca de ex :
Ste Packaging
BigBoss’s Apps and Things
ModMyiFone.com
AppTapp Official
Conceited Software
iClarified
si asta iti dai seama la fiecare app gasita scrie asa de ex : Repository: Ste Packaging
Pe siteul asta : iAppCat.com ... gasesti tot ... tot ce exista pt iphone ...
APROPO ... pt asta trebuie sa ai acces la internet ... indicat ar fi pe WiFi ... adica sa imparti banda de net de la PC si sa dai si la iPhone ... nu prea merita sa folosesti serviciul de internet de la Vodafone / Orange ...
Ca sa inti faci propriu REPO uita-te atent la filmuletul de pe YouTube ... faci pas cu pas si ai sa intelegi ... si totl se va simplifica 
Si un sfat pt viitor ... pt mai multa lume ... parerea mea ... cei care sunt mai la inceput ... uitati-va pe YouTube ... aveti ce invata ... dati acolo SEARCH ... si veti ramane socati cate informatii gasiti ... si daca tot nu gasiti reveniti aici