Final Cut Express 4 - filtru audio
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Am urmatoarea problema: am clipuri video HD 1080i cu sunetul mult prea tare. Volumul l-am redus, am facut pan pt stereo insa nu stiu cum sa scot acel bazait din boxe. Inregistrarea a fost facuta la un concert (asta ca sa intelegeti cam cum se aude). Chiar daca scad nivelul sunetului (-7db in cazul meu) ca sa il aduc la -12db cum este normal, tot se aude bazait.
Intrebarea este: ce filtru sa aplic ca nu ma pricep.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

pai e de najpa.
daca aveai “clipping” cand ai tras filmul, sincer nu prea ai ce face decat sa maschezi sunetul [adik sa tai niste fregvente cu un equalizer pe 24 de benzi sau cat mai multe]

de reusit poti sa o faci, dar e time consuming mascarea smile

spor

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

1. Cum adica daca aveam “clipping” cand am tras filmul?
2. Stii exact de unde pot face mascarea din FCE?

Mersi.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu am FCE, asa ca nu stiu ce poate si ce nu.
Poti incerca sa extragi pista sonora si sa o filtrezi in alt program, cum ar fi Amadeus Pro. Ideea e similara in toate programele de sunet: selectezi o bucata mica de sunet in care e numai bazait, o dai ca sample pentru program si ii spui ca ala e zgomotul pe care il vrei scos.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

clipping adik cand tragi pe over signal, adik practic daca e zgmotul sursa dat mult prea tare, si apare acel harait sau plecanit.
mascarea o faci cu un filtru equalizer..ti-am mai zis

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •