multam’ ... citisem cate ceva de prin posturile anterioare ... dar nu prea am vazut ceva super in afara de filebrowser si stimulus ... cumulus inca nu am apucat sa-l vad k lumea ... si am mai vazut si aversiunea unora fata de cei care au trecut de pe win pe mac si cauta softuri echivalente ... ceea ce nu mi se pare firesc ... dar asta e cu totul altceva ...
multam’ ... citisem cate ceva de prin posturile anterioare ... dar nu prea am vazut ceva super in afara de filebrowser si stimulus ... cumulus inca nu am apucat sa-l vad k lumea ... si am mai vazut si aversiunea unora fata de cei care au trecut de pe win pe mac si cauta softuri echivalente ... ceea ce nu mi se pare firesc ... dar asta e cu totul altceva ...
Dacă iPhoto, oferit de Apple, nu-ți place, ai zeci de alte aplicații. Mie îmi mai place GraphicConverter, un vechi produs numai pt MAC OS. La versiontracker.com dai la photo/image processing și ai snopuri.
aversiune he-he…. unde ai vazut asa ceva?
ca sa nu ne repetam iar si iar, avem buton de search
sau poti folosi acdsee de mac - uite ce simplu e
Da am testat, dar e altceva . E foarte bun pentru prelucrare foto dar e departe de ACDSee ca manager
Daca gasesti ceva carese apropie de ACDSEE PRO MANAGER, te rog frumos da-mi si mie de stire. mersy
Wingăozar. Altceva nu am de zis. Dacă vrei ACDSEE Pro muc si sfârc folosește-l cu plăcere. Dacă nu pricepuși pînă acum, tare mi-e teamă că pentru tine nu mai există remediu. Wingăozar, sau, cum a spus un bun prienten, culmea, utilizator uindăus, puști cordit.
Mă întreb, oare după 10 ani de Mac, cum ai vorbi pe acest forum, poate pe românește? Îți vor ajunge zece ani să poți pune o întrebare simplă la care să nu se crucească alții cîteva minute pînă să înțeleagă de fapt ce răspuns dorești? Mai vroiam să zic ceva si de site-ul tău, dar mai bine mă abțin…
sper sa nu se supere pe mine autorul postului ...
dacuBurebista - 24 Aprilie 2008 03:11 PM
ca sa nu ne repetam iar si iar, avem buton de search
corect
dacuBurebista - 24 Aprilie 2008 03:11 PM
sau poti folosi acdsee de mac - uite ce simplu e
la fel de corect
in concluzie trebuie si un pic de mea culpa (din partea mea) ...