Mi-am jurat să nu-i mai dau nici o replică, dar nu mă pot abţine… O, Doamne!
Eugen, dacă tu nu crezi că e bine, fă-ţi un forum al tău, cu regulile tale. De aia e internetul liber. Celor care intră aici le place sau nu le place. Dacă le place, rămîn, dacă nu, nu. Nu trebuie să tragi pe nimeni de socoteală.
În viaţa mea n-am numărat topicurile sau răspunsurile altora. Dacă nici voluntarismul nu e bun (vezi PoccoLocco), ce să mai zic?
Uite, pînă şi PoccoLocco, de cînd moderează, s-a pus pe învăţat limba română şi face mai puţine greşeli. Deci e bine.
Vorba altora, dacă eu am să mă declar împăratull Lunii cu creastă de cocoş, tu ai să încerci să mă convingi că nu-i aşa?
Fii liniştit. Nu are nimeni nimic cu tine. Eşti un om ca toţi oamenii. Ceea ce aş dori eu ar fi să nu răspunzi în chestiuni tehnice pe ghicite. Nu de alta, dar te ascultă cineva şi îşi buleşte calculatorul! Asta e tot. În rest, mai şi glumim. Şi, cu cît e omul mai serios, cu atît e gluma mai hazlie.
Stai, domnule, printre noi, liniştit, că toţi sîntem oameni!
Darga Eugene, personal am incetat de mult sa mai dau solutii sau raspunsuri unor intrebari sau cereri de rezolvare a anumitor probleme pe care diferiti useri le intampina sau se lovesc de ele. Si sti de ce? Sunt aici pe forum printre administratori si alti useri, persoane mult mai bine pregatite ca mine. A! daca e ceva “evaziv” si general, si se intampla sa fiu pe faza, sigur, cu cea mai mare placere. Altfel stau in banca mea frate. De multe ori inainte de a raspunde, ma asigur (pierd ceva timp pe net), pentru simplul motiv ca pot sa cad in tabara “ridicolului"daca “solutia” data de mine nu are o baza practica , sau e doar o supozitie. De cele mai multe ori lumea de aici te ignora (din ratiune si bun simt amestecat cu ingaduinta), nimeni cu experienta nu vrea ca un reply sa degenereze intr-o polemica iritanta care nu duce la solutionare, ci dimpotriva. O fi el forum, da daca ne sustinem “parerile” (bune sau rele) cu o asa inversunare, mai bine l-am numi “padure”. Si cu asta mi-am terminat dizertatia pe tema “I-am zis cu frumosul”.
Darga Eugene, personal am incetat de mult sa mai dau solutii sau raspunsuri unor intrebari sau cereri de rezolvare a anumitor probleme pe care diferiti useri le intampina sau se lovesc de ele. Si sti de ce? Sunt aici pe forum printre administratori si alti useri, persoane mult mai bine pregatite ca mine. A! daca e ceva “evaziv” si general, si se intampla sa fiu pe faza, sigur, cu cea mai mare placere. Altfel stau in banca mea frate. De multe ori inainte de a raspunde, ma asigur (pierd ceva timp pe net), pentru simplul motiv ca pot sa cad in tabara “ridicolului"daca “solutia” data de mine nu are o baza practica , sau e doar o supozitie. De cele mai multe ori lumea de aici te ignora (din ratiune si bun simt amestecat cu ingaduinta), nimeni cu experienta nu vrea ca un reply sa degenereze intr-o polemica iritanta care nu duce la solutionare, ci dimpotriva. O fi el forum, da daca ne sustinem “parerile” (bune sau rele) cu o asa inversunare, mai bine l-am numi “padure”. Si cu asta mi-am terminat dizertatia pe tema “I-am zis cu frumosul”.
Păi e evident că dai sfaturi cînd știi ce spui. Au fost cazuri cînd persoane, poate, bine intenționate scriu aiurea sau își dau cu părerea despre ce au auzit. Se poate și așa, cu condiția să menționezi acest lucru și să aloci o marjă de eroare. Nu trebuie uitat niciodată că celălalt se bazează pe sfatul tău și, dacă iese mai prost ca înainte, clar nu te felicită.
hai ca m-am gandit sa continui aici decat sa creez un nou Thread.. Tot ma uit si io in stanga si-n dreapta si vad o grama’ de Sr. Members.. ce tre sa fac ca sa ma infiltrez si eu in acest club exclusivist .. asa cu 3 bulinute arat de parca sunt pe jumatate descarcat ) cu 4 parca mai vin de-acasa .. plus ca tot intru, intreb/sfatuiesc/discut de ceva vreme.. ziua mea a fost, cu toate astea un cadou intarziat nu strica niciodata … what can i do?
Pune tu mesaje de calitate pe forum (623 începând din clipa asta) și respectă regulamentul și într-o bună zi a patra bulinuță va apărea acolo. Doar atât trebuie să faci. Pentru Macuser Plus însă - e mai mult de muncă
moaaa.. inca 623 de mesajee? :-<.. cu toate astea, macuser plus ce inseamna? :D ca de titulatura asta nu auzisem.. si suna si mai interesant.. regulamentu il citisi, nu-i bai de asta..