1 din 2
1
Sondaj
Ce trebuie făcut în legătură cu atitudinea lui Eugen M.?
Nimic, n-a greșit cu nimic sau e inofensiv. 8
Sfătuit părintește să se mai potolească. 11
Avertizat pentru offtopic și la următoarea abatere contul suspendat temporar. 6
Banat pentru perioadă de răcorire, a făcut asta de prea multe ori. 4
Nu votez așa ceva, vreau să văd rezultatele. 12
Total voturi: 41
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
.
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

.

[ Modificat: 14 Mai 2010 06:46 PM de Eugen M. ]
 Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
Eugen M. - 26 Aprilie 2008 04:26 AM

Au făcut chef și au vărsat lighide peste el,cu siguranță.
Și mie mi-au făcut-o prieteni odată, la un megachef, trei litri de VIN pe tot computerul, dar de aceea tot a mers. După un refresh de o săptămână.

Hai că nu mă pot abține. Păi vezi Eugene că nu ești atent. Și după aia zici că se agață în tine. Tu nu citești despre ce e vorba? Tocmai ce se spunea că laptop-ul a fost dat UNEI FETE CARE SE AFLĂ INTERNATĂ CU O BOALĂ INCURABILĂ. Cam ce chef puteau să facă cu lichide albicioase, într-un spital? Cu perfuzii, doamne iartă-mă?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

.

[ Modificat: 14 Mai 2010 06:49 PM de Eugen M. ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Eugen M. - 26 Aprilie 2008 04:40 AM
toma - 26 Aprilie 2008 04:36 AM

....într-un spital? Cu perfuzii,..

Și tu chiar crezi?

De fapt, eu am făcut o introducere la ceea ce am spus despre fostul meu computer. Scuze, poate trebuia să pun și ghilimele?

Eugen, chiar nu cred că e rost de mișto cu o întîmplare în care „joacă” un mac portabil și o fată avînd o boală incurabilă. Chiar cred că putem închide topicul.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

.

[ Modificat: 14 Mai 2010 06:52 PM de Eugen M. ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Eugen M. - 26 Aprilie 2008 01:57 PM

Păi eu unul nu pot șă înțeleg cum dai unei fete care are o boală incurabilă un astfel de obiect.
Oricât de bună inimă ai avea. Iar dacă după ce îl primești și apare în halul în care a fost descris ..., nu crede că mai are rost să te miri de ce e așa cum e. Răspunsul îl ai din start, “a fost dat unei persoane care e într-o (nudezvolt) ...”

Așa că topicul chiar poate fi închis.

Bravo, ai conchis într-un moment măreț al existenței tale. Și concluzia e pe măsură. Bravo. bravo. bravo.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nu numai thread-urile de pe forum se inchid. uneori si oamenii sunt inchisi in spatii special amenajate.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eugene, iar ai deturnat un topic. Intr-un mod care nu-ti face cinste.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Mă plâng și eu de acest troll care deturnează constant topice de oriunde.

Raspundeți, vă rog, la întrebare: „Ce trebuie făcut?”

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Se incadreaza in articolul 5 din regulament:
“- prostul gust și “miștoul” nu sunt interzise sau înlăturate de pe acest forum. Atacurile personale sunt!”
Daca nu va fi contrazis, sau luat in seama, se va potoli singur.
A-l bana pentru aceste fapte, duce la ingradirea libertatii de expresie,
care nu e democratica, si precizata in regulament.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, sunt de acord cu nihilsineMac.
Dar pentru deturnare de topice il putem avertiza. Eu nu sunt rigid la faza cu off topic, mai bat si eu campii si imi place cand o discutie se dezvolta intr-o directie poate mai interesanta decat a fost gandita initial, dar cand consider ca se depasesc niste limite, iau masuri. Pe care mi le asum.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

hai mai, parca vorbim de un terorist!
si-a exprimat si el o parere. ca e foarte deplasata, asta e alta poveste - acum isi culege roadele. toti avem pasarelele noastre. si eu sunt deplasat cand sustin fara argumente care pot sta in picioare, ca nu toti oamenii trebuie sa aiba dreptul de a detine un computer si de a avea acces la internet sau ca unele forme de socializare online ar trebui interzise.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07
Eugen M. - 26 Aprilie 2008 01:57 PM

Păi eu unul nu pot șă înțeleg cum dai unei fete care are o boală incurabilă un astfel de obiect.
Oricât de bună inimă ai avea. Iar dacă după ce îl primești și apare în halul în care a fost descris ..., nu crede că mai are rost să te miri de ce e așa cum e. Răspunsul îl ai din start, “a fost dat unei persoane care e într-o (nudezvolt) ...”

Așa că topicul chiar poate fi închis.

Am apasat pe “quote” dar stau pur si simplu in fata monitorului si ma uit….......    nu stiu…... nu gasesc cuvinte ca sa descriu sentimentul pe care il am cand citesc acest post….... inmaturitate si prost gust e prea putin spus…... mi rusine mie de omul care a deschis threadul sa ceara ajutor…. din pacate a dat un detaliu in plus (acel cu fata) si uite ce a iesit…....

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Ups, poate nu m-am facut inteles… Intrebam ce e de facut cu tendinta lui de a deturna topice, repetitiv.
E clar ca e doar prost gust sa spui ce a spus..

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 26 Aprilie 2008 06:27 PM

Ups, poate nu m-am facut inteles… Intrebam ce e de facut cu tendinta lui de a deturna topice, repetitiv.
E clar ca e doar prost gust sa spui ce a spus..

Cred că îi acordăm prea multă importanță.
Altfel, cam ce zice nihilsinemac zic și eu.

[ Modificat: 26 Aprilie 2008 09:25 PM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

bey e prea serios forumul asta smile ... pe DJ Biece ni l-ati luat, pe Eugenu va ganditi sa-l cenzurati ...
lasati-i sa mai respire si pe astia mai “deosebiti” ca mai aduc un pic de culoare…

[ Modificat: 26 Aprilie 2008 09:43 PM de silvestro2in1 ]
 Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

1 din 2
1