MPlayer OS X
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

M-am cam saturat de interfata lui. Stie cineva daca exista skinuri pentru el?

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

vezi aici: http://www.mplayerhq.hu/design7/dload.html
Nu le-am incercat.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
casar - 02 Martie 2006 04:23 PM

M-am cam saturat de interfata lui. Stie cineva daca exista skinuri pentru el?

nu cred ca skinurile fac un program… media player are o droaie de skinuri (cel din windows) dar nu merita osteneala cu el. pentru mine un program sa fie usor de folosit si sa nu necesite multe resurse din partea procesorului si a memoriei (video ram si ram). in rest… in ceea ce priveste mplayer la film ma uit si nu admir skinul lui. parere personala. va puteti supara pe mine

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

ma intereseaza de la cine foloseste mplayer osx ultima varianta… mai exact subtitrarea…

eu folosesc o varianta mai veche care merge dar as prefera varianta noua. problema este ca imi arata asa subtitrarea:

Ora∫ul este iar„∫i un centru al|cunoa∫terii ∫i studiului…
Ón loc s„ fie un loc al ignorantei|∫i fricii.
Buna ziua, regina Kida. |-Buna ziua ∫i ai grija de tine.
Tat„l meu a zis ca e mai bine sa|ascundem cristalul

cam asa arata si pe ecran. cu mplayer 1.1 nu face asa… solutii? setari nestiute?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

eu folosesc versiunea 1.1 pt ca merge mai bine pe partea audio (adica se aude mai tare)
versiunile noi au probleme din punctul asta de vedere
pune ecodarea textului pe CD 1250
ar trebui se mearga la toate versinile

cat despre skinuri…
efectiv nu le vad rostul, mai ales la o aplicatie ca mPlayer
pai te uiti la film nu la skinuri

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cp1250 da dar unde? la ultima varianta se poate seta in 2 locuri: la subtitrare si la preferinte…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Si eu am aceeasi problema cu subtitrarile la mplayer, szhoul ti-a reusit chestia cu setarea encodingului?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Faceti encoding-ul ca in imagine. Mie imi merge super. Singura problema cu el este ca nu am o plaje mare de “aspect ratios”.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
knockout - 11 Iulie 2006 07:50 PM

Si eu am aceeasi problema cu subtitrarile la mplayer, szhoul ti-a reusit chestia cu setarea encodingului?

nu, momentan raman la 1.1. singura problema aici este ca atunci cand dau full screen nu se duce asa cum se duce la ultima varianta, pe deasupra sta un pic si se gandeste de cate ori merge in full screen (1 juma de sec)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Xanthrax - 11 Iulie 2006 08:54 PM

Faceti encoding-ul ca in imagine. Mie imi merge super. Singura problema cu el este ca nu am o plaje mare de “aspect ratios”.

nu stiu de unde ai scos fereastra cu preferintele, de la ce varianta, insa ultima varianta are preferintele cam asa..

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
szhoul - 05 Iulie 2006 01:36 AM

ma intereseaza de la cine foloseste mplayer osx ultima varianta… mai exact subtitrarea…

eu folosesc o varianta mai veche care merge dar as prefera varianta noua. problema este ca imi arata asa subtitrarea:

Ora∫ul este iar„∫i un centru al|cunoa∫terii ∫i studiului…
Ón loc s„ fie un loc al ignorantei|∫i fricii.
Buna ziua, regina Kida. |-Buna ziua ∫i ai grija de tine.
Tat„l meu a zis ca e mai bine sa|ascundem cristalul

cam asa arata si pe ecran. cu mplayer 1.1 nu face asa… solutii? setari nestiute?

Just. Cu VLC merge perfect, dar trebuie să alegi corect normele de encoding. Cred că, în majoritatea cazuilor, va fi ISO 8859-2 sau CP1250. Problema îți apare deoarece mai toate playerele sînt codate pe limbile vest-europene, iar subtitrările se fac pe Latin 2, adică ceea ce în windows se cheamă una dintre cele numite mai sus. Dacă ar suporta UTF 8, atunci n-ar mai fi necazuri.
Trebuie să o iei manual, deoarece nu e cert că traducătorul a folosit acel encoding, dar cred că mai toate asta folosesc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…