După cum se ştie, la începutul lui iunie va fi lansat a doua generaţie de iPhone. Acele noi telefoane vor avea preţul celor de acum, iar cele din prima generaţie vor fi mai ieftine cu 100 USD. (cel de 8 Gb va dispărea uşor de pe piaţă, nu îl vor mai produce).
Facând introducerea, câte şanse sunt ca istoria să se repete precum atunci când s-a lansat iPhone-ul ? Adică cei ce cumpără modelul vechi inaintea lansării celui nou să fie despăgubiţi? (la câteva săpt. după lansarea iPhone anul trecut, preţul a scăzut cu 200 USD iar cei ce îl cumpăraseră înainte au primit iTunes Ghift Card în valoare de 100 USD).
Eu mi-am cumpărat unul, e în State şi aştept să mi-l aducă un membru al familiei pe 15 mai, ce să fac?
deci daca mi-am comandat in sua unul prin august o sa primesc pe cel cu 3g? sau sa ii zic prietenului meu american sa caste bine ochii.
la cat de credul e, ar fi in stare sa vina cu prima generatie..
Am citit pe undeva că noul model va fi mai subţire şi se va elimina “partea de plastic”, cel puţin tactil nu vei mai avea senzaţia aia.
Mă gândeam printre altele să îl returnez (iPhone-ul) şi să îl cumpăr undeva pe 15 mai, va fi acelaşi produs ce e drept, dar data cumpărării va fi mai apropiată de scoaterea pe piaţă a modelului nou, visez la un soi de “despăgubire” ... iPhone-ul din prima generaţie va fi mai ieftin cu cca. 100 USD ...
După cum se ştie, la începutul lui iunie va fi lansat a doua generaţie de iPhone.
De unde “se știe” chestia asta? Totul e la nivel de zvonistică, poate să apară la fel de bine în iunie sau în septembrie. După unii iPhone v2 ar fi trebuit deja să apară. Iar alții scriu că iPhone-ul v2 va fi mai gros, nicidecum mai subțire. Pe siturile astea fiecare zice ce visează, ce aude, ce i se șoptește…
Daca ar fi putut fara plasticul ala negru, nu l-ar fi pus de la inceput. Dar acolo e antena, care ar fi sugrumata intr-o carcasa de metal (sau ar consuma enorm si ar iradia asisderea).
3G si Gps + o camera mai buna si o memorie dubla e mare lucru. mai asteapta
Subscriu…Multe dintre zvonuri sunt deja confirmate de cei care “manevreaza” versiunea 2.0 + retailerii care isi epuizeaza stocurile de iPhone de 8GB (care sigur nu va mai exista)
După cum se ştie, la începutul lui iunie va fi lansat a doua generaţie de iPhone.
De unde “se știe” chestia asta? Totul e la nivel de zvonistică, poate să apară la fel de bine în iunie sau în septembrie. După unii iPhone v2 ar fi trebuit deja să apară. Iar alții scriu că iPhone-ul v2 va fi mai gros, nicidecum mai subțire. Pe siturile astea fiecare zice ce visează, ce aude, ce i se șoptește…
Daca ar fi putut fara plasticul ala negru, nu l-ar fi pus de la inceput. Dar acolo e antena, care ar fi sugrumata intr-o carcasa de metal (sau ar consuma enorm si ar iradia asisderea).
Poate pun si ei un plastic de culoarea metalului cu un joint subtire….sau ...o antena gen motorola pe vremuri