Versiuni Adium diferite
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Salut,

Am descoperit ceva bizar. Neavând prea multe cunoștinte legate de software și versiuni, mai ales aplicațiile apple, am decis că ar fi oportun să vă cer părerea. Recent am folosit Adium, pe un iBook G3, pe care rulează aceeași versiune de OS X 10.4, adică 10.4.11 ca și pe G4 Quicksilver. Doar că diferă versiunile de Adium. Astfel, pe G3 îmi apare că folosesc Adium 1.2.5b2, iar pe G4 Adium 1.2.4. Nimic ciudat, în prima fază. Dar când am dat update la Adium pe G4 mi-a spus că este deja update 1.2.4 făcut. Am intrat pe site la Adium și îmi apare că Adium 1.2.4 este într-adevăr ultima versiune de Adium. Așa că întrebarea mea este legitimă. Cum am versiunea 1.2.5b2 pe G3 și doar 1.2.4 pe G4. Și toate acestea în condițiile în care G3 este foarte rar folosit din cauza bateriei care este deja pe moarte.

Există versiuni diferite pentru iBook și pentru desktop?

Pentru a elimina eventuale confuzii, iată și printscreenurile aferente.

Seba

[ Modificat: 27 Aprilie 2008 01:21 AM de arahnedea ]
 Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
arahnedea - 27 Aprilie 2008 01:17 AM

Salut,

Am descoperit ceva bizar. Neavând prea multe cunoștinte legate de software și versiuni, mai ales aplicațiile apple, am decis că ar fi oportun să vă cer părerea. Recent am folosit Adium, pe un iBook G3, pe care rulează aceeași versiune de OS X 10.4, adică 10.4.11 ca și pe G4 Quicksilver. Doar că diferă versiunile de Adium. Astfel, pe G3 îmi apare că folosesc Adium 1.2.5b2, iar pe G4 Adium 1.2.4. Nimic ciudat, în prima fază. Dar când am dat update la Adium pe G4 mi-a spus că este deja update 1.2.4 făcut. Am intrat pe site la Adium și îmi apare că Adium 1.2.4 este într-adevăr ultima versiune de Adium. Așa că întrebarea mea este legitimă. Cum am versiunea 1.2.5b2 pe G3 și doar 1.2.4 pe G4. Și toate acestea în condițiile în care G3 este foarte rar folosit din cauza bateriei care este deja pe moarte.

Există versiuni diferite pentru iBook și pentru desktop?

Pentru a elimina eventuale confuzii, iată și printscreenurile aferente.

Seba

1.2.4 este ultima versiune oficială, iar 1.2.5b2 înseamnă „beta 2”, care nu e descărcată automat cînd dai pe „verifică ultima versiune”, dar poate fi descărcată dacă intri pe voluntariatul beta.
Altfel, pe forumul lor:
http://forums.cocoaforge.com/viewforum.php?f=10&sid=80a163f9b54a9622946c19ce77091227
Așa se întîmplă și cu alte aplicații, nu numai cu Adium. Dacă nu știi cum a ajuns acea versiune beta acolo înseamnă că nu știai că ești în programul beta!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Se poate. Rețin că, odată, la un update am bifat o optiunțe legată de posibilitatea de a testa versiuni beta ale programului.

Scuze pentru acest topic. Poate că un tratament cu MemoPlus nu mi-ar strica smile.

Seba

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
arahnedea - 27 Aprilie 2008 01:50 AM

Poate că un tratament cu MemoPlus nu mi-ar strica smile.

Seba

Și Lecitina face bine.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Dar şi o batistă cu nod.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
iaru - 27 Aprilie 2008 02:36 AM

Dar şi o batistă cu nod.

Nu-i bună deoarece:
- Uiți pentru ce ai făcut nodul respectiv;
- Când ai nevoie de batistă - suflă-ți ce-i sufla în noduri dacă mai poți.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu obișnuiesc să-mi țin mucii în buzunar… LOL

Semnătură 

‹‹ Phishing on Yahoo Mail?      Internet Mobil ››