Defecte post-Roaming
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.04.08

Salut! Am cautat prin topicuri o problema similara, dar nu am gasit…
Am facut upgrade la iPhone de la 1.1.2 la 1.1.4. Credeam ca va fi mai destept, dar pt aplicatiile pe care le folosesc eu nu e nici o diferenta….In schimb am avut deja numeroase probleme. Prima oara cand am iesit din tara, la intoarcere a ramas “agatat” pe T mobile H (Ungaria). Telefonul e intr-o retea de serviciu si, revenita acasa, am sunat fara probleme pe numerele scurte de retea. In schimb operatorul roman nu aparea afisat nici dupa alegere manuala…. Am facut restore de pe iTunes si apoi am deblocat sim-ul cu ZiPhone. Totul a revenit la normal. La vreo 2 saptamani, am plecat in sudul tarii si am intrat in zona de roaming (Yugo). De cand m-am intors acasa, telefonul e ca si pus pe silent: doar vibreaza si nu mai suna la apelare. Sonorul boxei e intact, pt ca pot auzi muzica, sonor de filme, etc. Setarile nu m-au ajutat cu nimic!!! Am facut din nou restore si deblocare ZiPhone. Nici o modificare. Am facut restore si apoi iPlus. Nimic. Cred ca mi-am chinuit telefonul….dar nu mai mult decat ma chinuie el pe mine!
Astept o sugestie/solutie din partea celor care se pricep! Multumesc!!!
P.S. Solutia mea temporara a fost sa revin la “batranul” Nokia si sa fac din iPhone telefon secundar. Nu merita, asa ca vreau sa-l repun pe primul loc….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Încearcă următoarele:
1 Sună de pe alt telefon și în timp ce iPhone-ul sună (vibrează) dă volumul mai tare de pe tastele laterale. Volumul funcției de iPod, a soneriei și a funcției de telefon sînt trei chestii distincte. Asta ar părea să fie problema ta. Sper că butonul de “silent” nu e apăsat. Încearcă să-l muți sus-jos de cîteva ori.
2 Din settings/general, încearcă un “reset all settings”

Succes!

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

ma bag si io desi nu posed iphone. dar din cate vad eu pe forum, cel mai bine este sa il lasi in pace, fara update-uri. pana la urma cred ca trebuie sa mai asteptam cateva generatii pana la un iphone complet performant (3G, etc).

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

nu trebuie sa astepti nimic viitor, din punctul meu de vedere iPhone este foarte bine facut din toate punctele de vedere.
problema este ca noi umblam cu ele hackuite, si din aceasta cauza nu mai avem garantie la ele.
ceva neclar?? niciodata un sistem hackuit nu o sa mearga ca unul original de la mama lui.
intr-adevar au existat probleme cu iPhone la multi utilizatori, aceasta chestie s-a raspandit repedere deoarece iPhone este un fenomen, este ceva de care a stiut tot globul intr-un timp foarte scurt.
daca dianasz(sau orice al utilizator de iPhone) avea parte de service/garantie la noi in romanica nu mai existau aceste discutii pe forum !!!
si 99% din problemele care sunt postate pe net(youtube si forumuri) sunt din cauza hackului facut iPhoneului.
intelegi ??
intra in settings si da toate alea de sonor la maxim, utilizeaza si butoanele de pe marginea lui pentru a mari volumul, sau in timp ce te suna cineva(avand hands-free-ul bagat) scoate-l, poate asa iti suna !

bafta !

[ Modificat: 27 Aprilie 2008 04:34 PM de virus_luci ]
 Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.04.08

Va multumesc tuturor!
De data asta am avut noroc. Norocul prostului , dar asta e!!!! Am cautat poze sa vad si eu ce e/unde e butonul de silent, si da!!!! era activat….Se activase din manevrarea telefonului, nicidecum constient. Oricum o problema de fragilitate ramane, dar voi avea grija sa nu mai imi expun telefonul la “agresiuni” in roaming. Toate cele bune!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Bănuiam.  smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”