Salut! Am cautat prin topicuri o problema similara, dar nu am gasit…
Am facut upgrade la iPhone de la 1.1.2 la 1.1.4. Credeam ca va fi mai destept, dar pt aplicatiile pe care le folosesc eu nu e nici o diferenta….In schimb am avut deja numeroase probleme. Prima oara cand am iesit din tara, la intoarcere a ramas “agatat” pe T mobile H (Ungaria). Telefonul e intr-o retea de serviciu si, revenita acasa, am sunat fara probleme pe numerele scurte de retea. In schimb operatorul roman nu aparea afisat nici dupa alegere manuala…. Am facut restore de pe iTunes si apoi am deblocat sim-ul cu ZiPhone. Totul a revenit la normal. La vreo 2 saptamani, am plecat in sudul tarii si am intrat in zona de roaming (Yugo). De cand m-am intors acasa, telefonul e ca si pus pe silent: doar vibreaza si nu mai suna la apelare. Sonorul boxei e intact, pt ca pot auzi muzica, sonor de filme, etc. Setarile nu m-au ajutat cu nimic!!! Am facut din nou restore si deblocare ZiPhone. Nici o modificare. Am facut restore si apoi iPlus. Nimic. Cred ca mi-am chinuit telefonul….dar nu mai mult decat ma chinuie el pe mine!
Astept o sugestie/solutie din partea celor care se pricep! Multumesc!!!
P.S. Solutia mea temporara a fost sa revin la “batranul” Nokia si sa fac din iPhone telefon secundar. Nu merita, asa ca vreau sa-l repun pe primul loc….