Am o mica problema la un iPhone 1.1.4. Problema e legata de numerele de telefon din agenda…....Daca trec numerle 0724 *** *** atunci cand sunt sunat imi apare ID-ul celui care ma suna in skimb nu imi apre ID-ul lui cand imi trimite mesaj. Iar daca telefonul este memorat +40724 *** *** nu imi apre ID-ul lui atunci cand ma suna in skimb imi apre cand imi da SMS. In ambele cazuri cand nu imi apare numele celui care ma suna sau imi da SMS imi apare numarul acestuia 0724 *** *** respectiv +40724 *** ***
Numerele respective sunt memorate in agenda telefonului sau in sim?
Daca le ai in sim,copiaza-le in tel si vezi daca tot la fel este.Ce retea folosesti?La Cosmote de obicei apar cu + in fata.Incearca si un alt sim(orange sau vodafone).
Numerle sunt in memoria telefonului…..eu am abonament la Vodafone…...deocamdata am gasit o solutie temporala…..trec numerle in memorie si cu +4 si fara si imi apare acum in ambele cazuri. :D Totusi sper sa existe o rezolvare.
In Installer la Categories / Tweaks(1.1.4) instalezi AppSupport Patch (1.1.4 ) si se rezolva , dupa care poti sa instalezi si Region Patch (1.1.4) , dupa care in Setings/ International selectezi Romania
presupun ca ai 1.1.4
sau din sursa iClarified, Region Patch si AppSupport Patch !
trebuie sa mearga, la mine a mers dupa ce le-am pus, iti recomand sa-ti pui numerele in iPhone cu outlook, da-i un search pentru ca s-a mai discutat treaba asta !
In Installer la Categories / Tweaks(1.1.4) instalezi AppSupport Patch (1.1.4 ) si se rezolva , dupa care poti sa instalezi si Region Patch (1.1.4) , dupa care in Setings/ International selectezi Romania
ca viitor potential cumparator de iphone, toate aceste patch-uri si apps ma sperie, sincer…citesc thread-urile de la sectiunea iphone si zau daca imi vine sa imi mai iau…decat sa il cumpar si sa incep sa il umplu cu softuri mai bine imi iau un nokia sau sony ericsson, zau.
presupun ca ai 1.1.4
trebuie sa mearga, la mine a mers dupa ce le-am pus, iti recomand sa-ti pui numerele in iPhone cu outlook, da-i un search pentru ca s-a mai discutat treaba asta !
Am 1.1.3 ca nu am avut chef de update..nu vrea sa ma complic daca merge bine.Numerele le-am pus cu un soft iSim daca nu ma insel. O sa fac si eu miscarea numai ca acum nu am wi-fi.
O sa revin sa va spun daca e ok si pe 1.1.3.
succes cu caramizile tale de plastic ieftin si oribil !
ce vrei de la soft hack-uit ? asta ti se pare o problema ??
imi pare rau dar iti dau un sfat: nu-ti lua iPhone !
ca viitor potential cumparator de iphone, toate aceste patch-uri si apps ma sperie, sincer…citesc thread-urile de la sectiunea iphone si zau daca imi vine sa imi mai iau…decat sa il cumpar si sa incep sa il umplu cu softuri mai bine imi iau un nokia sau sony ericsson, zau.
Daca vrei un telefon ia Nokia daca vrei mai mult decat un telefon ia iphone.
Problemele astea sunt din cauza ca telefoanele vin cu cartela de la service provider in acest caz AT&T;( sau altii ) unde nu ai avea aceste probleme.
Nu trebuie sa te sperii ca e simplu solutia la toate. Pot sa iti confirm asta.
merge si pe 1.1.3 stai linistit.
szasz lasa-l ma sa-si ia plastic ieftin, cu 2 nokia 95 faci un zid de casa(daca le pui drept caramizi sau daca le vinzi si cumperi caramizi, tot aia este)
presupun ca ai 1.1.4
Am 1.1.3 ca nu am avut chef de update..nu vrea sa ma complic daca merge bine.Numerele le-am pus cu un soft iSim daca nu ma insel. O sa fac si eu miscarea numai ca acum nu am wi-fi.
O sa revin sa va spun daca e ok si pe 1.1.3.
Nu este nevoie decit sa caquti la Tweaks (1.1.3) in loc de Tweaks (1.1.4) si gasesti acolo aceleasi lucruri pentru firmware 1.1.3
szasz lasa-l ma sa-si ia plastic ieftin, cu 2 nokia 95 faci un zid de casa(daca le pui drept caramizi sau daca le vinzi si cumperi caramizi, tot aia este)