nu am mac dar stiu cum se face :D mi-a aratat “huk”
System Preferences/Sharing si bifezi acolo “Internet sharing” (daca nu ma insel)
abia astept sa-mi iau macu… nu mai am rabdare !
In Installer la Categories / Tweaks(1.1.4) instalezi AppSupport Patch (1.1.4 ) si se rezolva , dupa care poti sa instalezi si Region Patch (1.1.4) , dupa care in Setings/ International selectezi Romania
Ms mult mane….acum am ajuns home si am vazut solutia….am vazut….am facut….am rezolvat. Traiasca, sa ai parte de tot ce scot astia de la Apple. Bft!
In Installer la Categories / Tweaks(1.1.4) instalezi AppSupport Patch (1.1.4 ) si se rezolva , dupa care poti sa instalezi si Region Patch (1.1.4) , dupa care in Setings/ International selectezi Romania
ca viitor potential cumparator de iphone, toate aceste patch-uri si apps ma sperie, sincer…citesc thread-urile de la sectiunea iphone si zau daca imi vine sa imi mai iau…decat sa il cumpar si sa incep sa il umplu cu softuri mai bine imi iau un nokia sau sony ericsson, zau.
nu-ti lua iphone daca nu-ti place sa butonezi gadgeturi.
iPhone-ul are prea multe chestii misto pentru a fi folosit doar ca simplu telefon. Cine vrea sa-si ia asa ceva doar pentru a vorbi la telefon face o greseala, pentru ca sunt destule lucruri pe care trebuie sa le instalezi pentru a-l face sa mearga perfect ca telefon, lucruri pe care nu trebuie sa le faci in cazul altor mobile.
In schimb n-o sa gasesti pe nokia sau SE un browser perfect, iPod incorporat, mail usor de folosit, youTube, multitouch screen, accelerometru, jocuri bazate pe miscarea telefonului, etc.
lasa-ma sa te contrazic BogdanGC!
in primul rand, daca nu-ti prieste functia de telefon exista si iPod Touch, dar ... tu trebuie sa instalezi anumite programe ca sa mearga bine(asa zicem noi) pentru ca noi toti avem iPhone jailbreaked… si asta e sursa tuturor problemelor care apar si care sunt rezolvate cu ajutorul unor patchuri !
jocuri ??? iPhone(de la masa de acasa, fara aplicatii auxiliare) are tot ce-i trebuie, mail etc…. si toate sunt foarte bine facute ... ce altceva mai vrei ???
vrei jocuri nu stiu de care ??? te rog sa-ti iei si tu Nokia sau sony ericson, sau psp3
lasa-ma sa te contrazic BogdanGC!
in primul rand, daca nu-ti prieste functia de telefon exista si iPod Touch, dar ... tu trebuie sa instalezi anumite programe ca sa mearga bine(asa zicem noi) pentru ca noi toti avem iPhone jailbreaked… si asta e sursa tuturor problemelor care apar si care sunt rezolvate cu ajutorul unor patchuri !
jocuri ??? iPhone(de la masa de acasa, fara aplicatii auxiliare) are tot ce-i trebuie, mail etc…. si toate sunt foarte bine facute ... ce altceva mai vrei ???
vrei jocuri nu stiu de care ??? te rog sa-ti iei si tu Nokia sau sony ericson, sau psp3
n-ai inteles nimic din ce vroiam eu sa zic… cred ca nici n-ai citit bine postul meu
unii oameni nu au atatea cunostinte tehnice sau chef sa intre pe forumuri pentru a gasi solutii. Eu NU sunt unul dintre ei si mie chiar mi-a facut placere sa butonez iphoneul pana l-am facut asa cum imi place, dar daca i l-as fi dat lui taicamiu sa zicem, s-ar fi uitat la el ca la masini straine. Unii oameni au nevoie de un telefon in care doar sa bage cartela sim si sa sune in secunda 2. Deci pentru unii oameni pur si simplu nu se merita achizitionarea unui iphone, ar fi pacat de telefon.
e adevarat ca atunci cand o sa apara oficial in Romania n-o sa mai existe nici o problema legata de patchuri si alte mici workaround-uri, o sa mearga perfect OTB. Dar cred ca mai e pana atunci, cel putin pana in iulie.
e adevarat ca atunci cand o sa apara oficial in Romania n-o sa mai existe nici o problema legata de patchuri si alte mici workaround-uri, o sa mearga perfect OTB. Dar cred ca mai e pana atunci, cel putin pana in iulie.
iar te contrazic aşa-mi place mie, după cum s-a mai discutat iPhone are drum lung de bătut pentru a veni oficial in tărişoara noastră, eu zic că aştemtăm degeaba, iPhone nu o sa vina never !
ţi-am citit foarte atent mesajul. să ştii că eu chiar reusesc cu iPhone să dau telefon în 2 secunde, ceea ce nu reuşeam cu nokia
eu cand l-am cumparat pe al meu era jailbreak 1.1.2 si dupa ce am bagat cartela sim in el n-am putut sa sun pe nimeni pt ca nu-mi citea agenda de telefoane de pe cartela . Lucru care s-a rezolvat abia dupa ce am instalat simport si BSD subsystem. Nu ma plang, totul a mers ok si a fost super simplu, dar pana apare oficial in RO mai dureaza si inca se vor folosi workarounduri.
Dar crede-ma, n-as da iphoneul pe un nokia sau SE pt nimic in lume. Nu se compara nimic de pe piata cu felul in care se misca gadgetul asta.
[ Modificat: 29 Aprilie 2008 05:07 PM de BogdanGC ]
Oameni buni…nu stiu daca sa discutat sau nu dar..eu vreau sa va intreb cum d-zeu setez telefonul ca in momentul in care ma suna cineva sa imi afiseze poza mica langa ume cum arata in majoritatea filmelor de pe apple. La mine apare cat tot ecranul in fundal si asta nu imi place deloc.
Oameni buni…nu stiu daca sa discutat sau nu dar..eu vreau sa va intreb cum d-zeu setez telefonul ca in momentul in care ma suna cineva sa imi afiseze poza mica langa ume cum arata in majoritatea filmelor de pe apple. La mine apare cat tot ecranul in fundal si asta nu imi place deloc.
Mersi
NU SÎNT SIGUR, dar cred că trebuie să faci treaba asta pe Mac, în Adress Book. Și să nu asociezi nici un foto la vreun contact în iPhone. Încearcă.
macar in 2.0 a aparut o setare automata de la apple pt providerul din tarile respective!
am instalat dracia si imi vede numerele si sms-uri perfect! ca sa nu mai zic de sim import [la contacte] care e incorporat
Mersi
Confirm ce a zis toma.
Nu trebuie să selectezi nicio poză din telefon contactului.
Trebuie să adaugi poza din Outlook (în cazul meu). Şi se va vedea cu poză mică...