as vrea sa il urc, problema e urmatoarea l-am primit si era jailbrakuit de cineva, si a facut up la base(modem) si nu aveam semnal pe cartela de fel :(, si apoi am reusit sa il cobor la 2.1 dar modemu tot la 02.28.00 si dupa cate am citi cele cu base de 02.28 au probleme cu “no service” la cartele. Si mi-a facut rost un prieten de un xsim si acuma imi merge, dar ce am observat e ca nu merge edge :(.
Inainte de a avansa in subiect recomand sa zici tot ce poti despre telefon. Model, de unde e luat, pe ce operator il folosesti, ce software/hardware aditional ai fata de telefonul original. Ca nu mai inteleg nimik!
iphone 3g de 8GB http://img411.imageshack.us/img411/4301/34991517ny8.jpg
il folosesc pe orange cu un XSIM fara xsim nu imi da NO SERVICE la operator.
telefonu l-am primit de la cineva si ala a facut update la 2.2 si de atunci tot NO SERVICE. eu am reuisit sa ii fac dongrade la 2.1 de la 2.2 dar baseband (modem firmware a ramas cel de 2.2) si am cautat vreo 3 zile sa ii dau de cap, dar nici o sansa. Si am un prieten care lucra le un service gsm si el mia procurat un xsim cu care merge acuma telefonul. Dar nu reusesc sa setez EDGE la el
Imi mare rau daca nu e destul de xplicit, dar sunt cam noob in materie iphone.
Si telefonu in sine e luat din Romania..de la Orange? Sau e luat de afara? Daca e luat de aici si cand faci update la 2.2 iti arata No Service atunci dute la el cu Orange….daca e luat de afara atunci urca-l la 2.2 si foloseste un x-sim pt 2.2 deja au aparut parca! Sau daca gasesti un Turbosim mai bine…x-sim-urile au probleme cu 3G-u!
[ Modificat: 26 Decembrie 2008 05:47 PM de Chucky ]
e luat de afara cred, nu stiu. Am in el un xsim, imi merge tot cu el edge 3g. Si cel ce miadat xsimu lucreaza la un service gsm, si a zis ca am noroc ca e versiuena 2.1 ca altfel nu mergea xsimu. Si asa caut un pach ceva ca sa imi repare faza cu numerele de telefon
Pai daca ai zis ca ai jailbrake atunci cauta in Cydia un Region Format Fix. Altceva nush ce sa iti zic!
Singura optiune ramasa in afara de asta este cum am zis mai sus sa iti iei un x-sim/Turbosim pt 2.2 si sa faci update de la 2.1 prin iTunes pt ca daca zici ca ala dinainte a facut update la 2.2 si a skimbat basebandu atunci nu mai ai varianta de 2.2 jailbrake! Bft!
Se gasesc si la noi astea pt 2.2….dai un search pe Gugle. Sper ca am fost de ajutor…Sarbatori Fericite!
[ Modificat: 26 Decembrie 2008 08:43 PM de Chucky ]