Am si eu o mica nelamurire, referitoare la o thema din Customize 2.0
Am observat ca in acesta thema, numele aplicatiilor vine insotit de un stroke, un suport. Se activeaza de undeva ? ... Sau cum ? ... Ca eu nu l-am gasit pe nicaieri.
Vin si eu cu o intrebare…am pe telefon o aplicatie cu iconita, denumita walpaper. Am instalat-o si am vazut ca necesita conexiune la internet, am facut-o prin wifi si router si am vazut ca imi apar walpapere in slideshow, si ma lasa sa aleg pe care il vreau sa il duc in galerie. Aici vin si va intreb, cum le mai sterg de acolo, ca am vazut ca nu am nici o optiune in galerie de a sterge vreunul?
ma refer la skin-uri, cum se aplica un skin pe iphone?
Păi instalezi SummerBoard, de exemplu, după care îți alegi din sute de themes, le descarci, le instalezi și… gata. În orice caz îți recomand prudență că dacă o ia razna nu scapi fără restore. Recomand Summerboard. Customize a cam dat gherle de-a lungul timpului.
uite o temă mişto… de fapt cea mai tare
temele mişto au cel puţin 800-900 kb (am avut şi eu teme), când o schimbi pe aia default în aia pe care-o vrei ifoneul, după părerea mea, se mişcă nasol, asa că.....
nu vă mai distrugeţi ifoanele cu toate temele, mai multe nu zic !
baftă
chestia cu meniul în drepta JOS ecranului se numeste Dock o găseşti în folderul System !
şi ScreenShoot Enabler in folderul iClarified(sursa: http://installer.iClarified.com)