“Main script execution failed” (1.1.4)
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 30.09.07

Am trecut la versiunea de jailbreak 1.1.4 pe iPod Touch folosind ZIPhone. Toul e ok mai putin eroarea care-mi apare de multe ori cand doresc sa instalez noi aplicatii. Downloadeaza pachetul respectivei aplicatii cu installerul dar apoi imi apare eroarea” Main script execution failed”. Daca a reusit cineva sa rezolve problema, m-ar incanta sa aflu si eu cum a facut-o.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Vezi că îți apare eroarea aia doar la o aplicație. Cînd încerci să instalezi Installer o ia tot pe aia prima, care nu va merge. Selectează o aplicație, apasă pe “install” după care apasă pe “clear queue”. Încearcă din nou. Vei avea o surpriză. Și mie mi-au făcut probleme vreo trei. Aceeași eroare ca și la tine. Am așteptat un update și au mers. Asta e. Hack-uri și petice.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Am incercat si varianta propusa de tine insa fara surprize: eroarea reapare cu sau fara “clear queue” de fiecare data cand incerc sa instalez cate o aplicatie (nu la toate), inclusiv cand vreau sa pun pachetul “fix main script execution error” care vine pe sursa norvegiana iFON. Iti multumesc oricum pentru sugestie.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca,Romania
Macuser din: 11.01.08

Verifica daca aplicatia respectica e comptibila 1.1.4…

Semnătură 

  S⃣

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

OK. merci pentru sugestii. Problema s-a rezolvat cu update-ul de installer aparut azi. Totul merge bine acum.