files .dav: care video player?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

am facut un backup de filurile de la videorecorder digital pentru video supreveghere de care am vorbit aici , dar filurile acest sunt in format .dav .
Este straneo ca pe specificatie tehnica este scris ca formatul de export este H264. Ar trebuie sa mearga fara probleme cu Quickul al nostro, dar asa nu este.
Am incercat schimbind .dav cu .mov, si apoi cu .avi.
Doua dintre filuri s-au deschis cu VLC, dar cei l-alti 135 nu sa deschid.
Ce ziceti?

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

La naiba, pare a fi un tip de format proprietar, asa ca nu stiu ce sa-ti zic. Codarea e posibil sa fie H.264, dar daca apoi e impachetata in formatul asta, naiba sa-i ia.
Incearca cu softurile consacrate: ffmpegX, MPEG Streamclip; poate si VisualHub, iSkysoft Video Converter, dar nu prea cred.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Eu am deschis azi un fisier .MOD numai cu Mplayer OSX, n-a vrut cu altceva. Dar apoi l-am convertit usor cu VisualHub.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)