Downlodează fisieru . arde-l pe un cd sau montează-l cumva în Leopard şi apoi instalează-l.Fişierul e luat de pe pagina de suport a modemului E220 dar văd că e universal valabil pentru toate modemurile
[ Modificat: 30 Aprilie 2008 07:39 PM de B-u-B-u ]
L-a testat careva?
Cum merge?
Nu de alta dar vreau sa stiu daca e mai buna oferta/viteza fata de zapp, stiu ca suna frumos in reclame dar real life…
net superior faţă de zapp
merge bine
partea “proastă” este că la 9eur ai 1GB download la viteză mare
eu am aşa ceva de la vodafone, am avut şi de la zapp (am renunţat la el pentru ca era praf)
aşa că bagă mare la vodafone-eu sunt super mulţumit de el !
Oricum platesc 39$ + TVA la Zapp deci e pe undeva cam la fel la pret…pentru pachetul full si nu prea ma plimb prin zone fara acoperire 3G sau EVDO
Eu vroiam sa stiu daca a migrat vreunu de la zapp(abonamentul full) la vodafone(idem) cel cu 7.2Mb/s, eventual un speedtest…
@Huk am citit postul respectiv dar nu am reusit sa ma dumiresc cum e treaba cu limitarile si daca se aplica si la modemul nou/abonament full
Se apropie finalul contractului la zapp si vreau sa stiu daca sar in alta barca sau le cer o reducere drastica la pretul abonamentului…
Oricum platesc 39$ + TVA la Zapp deci e pe undeva cam la fel la pret…pentru pachetul full si nu prea ma plimb prin zone fara acoperire 3G sau EVDO
Eu vroiam sa stiu daca a migrat vreunu de la zapp(abonamentul full) la vodafone(idem) cel cu 7.2Mb/s, eventual un speedtest…
@Huk am citit postul respectiv dar nu am reusit sa ma dumiresc cum e treaba cu limitarile si daca se aplica si la modemul nou/abonament full
Se apropie finalul contractului la zapp si vreau sa stiu daca sar in alta barca sau le cer o reducere drastica la pretul abonamentului…
eu am migrat de la modemu de la zapp39$, ăsta de care zici tu, la modemul de la vodafone de 9 euro, deci ...
plătesc de 4 ori mai puţin şi sunt de 10 ori mai mulţumit !
Eu am abonamentul de 7.2Mb/sec, cu modem pebble Huawei. Merge OK, cam cel mai bine de pe piata romaneasca, cu acces HSUPA, deocamdata. Reteaua nu este incarcata inca pentru acest serviciu si un browsing decent, streaming sau chiar si download moderat ( ca marime a fisierelor ) este ok pentru o solutie total mobila.
Am observat ca de aproximativ o luna ... au scos compresia imaginilor statice, astfel nemaifiind necesar acel script de care pomenea huk si pe care a trebuit sa il folosesc si eu cateva saptamani.