iTunes (ascult muzica organizata frumos cu CoverFlow, VLC (ascult noile achizitii ce trebuie prelucrate sau deleted) si FStream (stie foarte bine sa redea si sa inregistreze Radio)...toate
Xmms tata lor !!! nu pot sa renunt la skinul sau original ala cu scris albastru…merge foarte bine la mine pe G4 @ 400 Mhz si 320 RAM !! dar pe plan secund folosesc bineinteles iTunes
Parerea mea este ca topicul nu este foarte clar. Playere audio = iTunes, COG, Taply (singurul care stie Drag & Drop cu folderul ce contine fisiere audio direct pe iconul aplicatiei), VLC si altele.
Fstream nu este este un player audio. Ci un web radio player. Similar iNet Stream Archive, RadioLover.
Eu folosesc iTunes pentr a asculta muzica. Acolo am piesele aranjate pe genuri si albume si COG pentru a aprecia fisere audio. FStream este pe departe web radio playerul meu preferat.
Audion de la Panic.com
Este free versiunea pro (adica iti dau ei codul gratis),
are cateva sute de skinuri compacte si dragute, il prefer pentru streamuri radio!
Avantaje: super light, “papa” foarte putine resurse,
citeste stream AAC+ cred ca si VLC-ul stie (iTunes & QT nu sunt in stare din pacate)!
Dezavantaje: aiurea sa faci playlist-uri de muzica sau sa cauti o melodie!
In principiu pentru mp3/conversii raman la iTunes…
imbunatatit cu plugin-ul vizual Gforce si cu ceva scripturi de rename sau “capitalize”,
coperte mai caut cu Clutter!
Toate versiunile de iTunes au fost destepte oricum,
pacat de cele mai recente ca au skinuri urate si gri (tipic Windows) :D
Iar de “aranjat” muzica in fel si chip folosesc MP3Rage si MP3Trimmer!
1. Inevitabil iTunes (frumos organizat, acum si cu cover flow) desi ar fi frumos daca ti-ar permite sa iei covere de melodii si fara sa subscrii la iTunes account
2. Fstream pentru radio , capturi (este micut, si eficient).
merita incercat pentru un soi de “radio” last.fm ...
este un program care iti reda melodii din acelas gen sau autor cu cea pe care o introduci tu initial