1 din 2
1
Sondaj
Browserul favorit pe Mac!
Safari 173
Firefox 93
Opera 10
OmniWeb (14.95$) 0
Camino 1
iCab 0
altul 2
Total voturi: 279
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Poll - Browsere
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Votati browserul pe care il folositi acum pe Mac!

[ Modificat: 15 Decembrie 2009 10:11 AM de Administrator ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07

Acum postez din Safari, dar uneori folosesc Firefox (pentru ca are FlashGot si del.icio.us Bookmarks)

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Nu uitați de iCab - singura alternativă pe 68k-uri smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Mai erau multe, dar m-am uitat pe un poll asamanator si am luat si eu ce avea peste 0,5%...

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Cei care ati votat Firefox, dar si ceilalti, nu uitati de:
http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

O singură chestie mă scoate din minți la Safari: fiecare update îmi omoară Saft-ul (cumpărat!). Iar mie nu mi se pare corect să plătesc de cinci ori într-un an!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
iaru - 01 Iunie 2008 10:28 PM

O singură chestie mă scoate din minți la Safari: fiecare update îmi omoară Saft-ul (cumpărat!). Iar mie nu mi se pare corect să plătesc de cinci ori într-un an!

Hi hi hi. Păi și de ce te scoate din minți Safari? Cei de la pimpmysafari ar trebui urecheați. Ar trebui să dea update-uri gratis .wink

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu, configurația lui Safari se schimbă: nu mai merg vechile pluginuri. Iar aici, programatorii de la Safari sînt vinovați!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
iaru - 01 Iunie 2008 10:36 PM

Nu, configurația lui Safari se schimbă: nu mai merg vechile pluginuri. Iar aici, programatorii de la Safari sînt vinovați!

In cazul asta, cei de la Saft. Schimba un cod intr-un plist. Nimic altceva. Dupa care-l vand din nou.
Ai PM!

[ Modificat: 02 Iunie 2008 01:49 PM de Xanthrax ]
 Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 26.11.06

1. Firefox
2. Sunrise (ceva japonez si e foarte rapid) trebuie doar sa te obisnuiesti cu el ca-i cam aiurea interfata.
3. Opera
4 Safari dar foarte rar ca crapa mereu si nu stiu de ce.

Semnătură 

Un mar pe zi te scapa de…virusi!... tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08

Firefox datorita plug-in-urilor, cat si a faptului ca e light. Safari imi ingreuneaza Windows-ul (ce-i drept), iar layout-ul overall mi se pare cam prost, incarcat aiurea, desi efectele sunt (sau are meant to be) elegante. Opera respecta cel mai bine standardele, dar nu are plug-in-uri si e cam incarcat.

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

safari si firefox pe site-uri gen homebank.ro
Sunt probleme pe homebank.ro am facut n bug report-uri si nici o rezolvare inca,in rest safari all the way!

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Firefox si mai nou Opera… Safari nu suport! Foloseam safari gen business pt homebank si altele unfe foloseam cardul, dar daca deschideam multe taburi se ingreuna extraordinar de mult pt content putin… Mai nou am trecut la opera, exceptional ! Aproape la fel de bine ca firefox :D

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

Safari a dat mai mult de cit o dovada ca e prea deschis din punct de invedere a securitati si nu e asa sub control ca si firefox (cu noscript si cookies monster) sau omniweb (de la nastere aprovisizionat cu fel de fel de optiuni de securitate care in safari nu sunt).
Pacat din faptul ca Safari e de stul de iute la deschiderea paginii de pe net…
Cind aveam Tiger OS am folosit cu mai mare placere omniweb, dar de cind am leopard, viteza la firefox e mai uite de cit la omniweb, si de aceea am aleso ca browserul de default. Securitate e cam la fel intre doi browseri…

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 04.08.09

eu as trece pe safari dar inca nu am gasit un add on de gestures. fara de care browsingul mi se pare in epoca de piatra

Semnătură 

Nu semnez dom’le nimic

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

dar ai cautat?

1 din 2
1