niciodata profund. dar da, chiar si inainte sa postez, am zis, ba, parca vad ca primul result pe google va fi SAFARI GESTURES HERE.
multumesc frumos, o sa instalez cand ajung acasa la el.
Vă recomand două browsere noi:
- Stainless e bazat pe Webkit și face aceeași chestie ca Chrome: fiecare tab este într-un proces separat, dacă crapă nu îți omoară tot browserul, se mișcă foarte bine. Vă recomand să încercați varianta dev (apare una nouă cam o dată pe săptămână). Singura problemă la varianta actuală este că nu ține minte ce url-uri ai vizitat (chestia asta va fi rezolvată în varianta care apare în câteva zile).
- Chromium pentru Mac a devenit destul de stabil pentru uz zilnic, singurele lucruri care îmi lipsesc mie momentan sunt autentificarea HTTP și suport Flash mai bun. Însă se mișcă foarte foarte bine. Eu folosesc un script care îmi ia zilnic cel mai nou build (ceea ce vă sfătuiesc și pe voi dacă începeți să-l folosiți).
eu am trecut de 3 zile pe google chrome.
este o idee mai rapid fata de safari si parca mai prietenos.
dar, mai au de pus optiuni pe el, in acest moment fiind lipsa.
Mie mi se pare ca parca merge putin aiurea scroll-ul fata de safari.
Cel mai ciudat este ca apar o multime de procese sub numele “Google Chrome Helper”, in functie de fiecare pagina (astfel procesul “Google Chrome” ocupand foarte putin, genul zeci de MB din ram, maxim 100, asta cu mai mult de 10 pagini deschise). Am incercat sa le inchid pe rand si tot ce face este sa afiseze un mesaj de eroare in locul paginii respective, nemaiputand sa folosesti pagina (nici cu un refresh).