eu folosesc Forklift pentru ca are 2 paneluri (gen total commander) si se poate activa sync browsing ceea ce face foarte usoara navigarea si trasferarea fisierelor in foldere oglinda. Spre exepmlu, daca ai pe server aceeasi structura de fisiere ca si pe hardul local poti sa navighezi doar intr-una dintre ferestre pentru ca si celalalt panel se va sincroniza.
Filezilla ca e free.. ..(aici ar veni un comentariu care ar contraveni regulilor forumului, cred, despre firma la care lucru)
insa de preferat, Transmit-ul.
Am incercat mai multe printre care si cyberduck si altele mai exotice care nu sunt aici, fugu(cred ca nu e si pt ftp normal si de-asta nu mergea)
Da chiar nu vad niciunul sa poata inlocui transmit-ul. Transmit este integrat si-n textmate cu un bundle.
eu personal folosesc si acasa si la serviciu cyberduck. nu prea mi-a facut probleme si daca s-a intamplat a fost ceva in neregula cu serverul/serverele accesat/accesate.
Filezilla fiindca arata identic pe Mac + Win, plus ca e free.
In alta ordine de idei, ar cam fi timpul ca Apple sa lase Finder-ul sa se comporte ca un client ftp….
Filezilla fiindca arata identic pe Mac + Win, plus ca e free.
In alta ordine de idei, ar cam fi timpul ca Apple sa lase Finder-ul sa se comporte ca un client ftp….