Si eu am avut aceasta problema mereu.Solutia a fost sa imi cumpar un bluetooth si sistemul a recunoscut imediat nokia iar acum am motorola v3 si l-a recunoscut de parca se cunosteau de o viata.Si bineinteles fara drivere sau alte soft-uri.
Telefoanele Nokia nu “se înțeleg” prin cablul USB decât cu Nokia PC Suite CARE MERGE DOAR SUB WINDOZE. Parteneri Microsoft, Nokia refuză să recunoască că mai există și alte sisteme de operare pe lumea asta în afara de windoze.
Vad ca din 2006 nu a mai comentat nimeni nimic pe tema asta. Am cautat si pe google dar nu am gasit nimic.
Am un Nokia 1680c, si singura modalitate de a salva niste poze mai vechi e sa utilizez un USB
Asa e, are camera foto, fie ea si vga, dar nu are bluetooth sau infrarosu… si pe urma se mira lumea ca se scufunda Nokia
Am cumparat un cablu Usb CA-50 compatibil cu telefonul si cu un driver pentru windoze
Stie cineva o aplicatie care sa imi permita sa conectez nokia la mac prin Usb? sau sunt obligat sa ma milogesc unui windows-user sa-mi descarce pozele de pe telefon?
Nokia Link nu merge pe leopard
Am instalat driver-ul de care mi-ai zis pentru cablu dar tot nu-l vede cand il conectez
O sa incerc Luni pe un windoze si poate tot luni pe un iMac cu snow leopard
Am folosit Nokia Link pentru a conecta un Nokia N9 la un MacPro cu Snow Leopard si totul a functionat perfect. La fel si sub Windows 7 instalat prin bootcamp pe acelasi MacPro
Bogdi_N: nu poți instala un Windows într-o mașină virtuală pe VMware Player? Odată ce instalez VMWare Tools pe mașină poți face forward cam la orice dispozitiv USB de pe Mac la mașina virtuală, și poți accesa de acolo prin Nokia PC Suite.
Am incercat astazi pe un iMac cu Nokia Link si nu-l vede, nu a mai ramas decat sa instalez driverele pe un windows si sa incerc cu Nokia PC Suite, virtual machine se misca destul de greu pe PPC-ul meu.