La Transmission mie mi se blochează interfața dacă downloadez cu peste 3MB/sec, ceea ce-l face absolut imposibil de folosit. La voi face la fel? uTorrent se comportă ideal, dar din păcate căteodată pur și simplu nu downloadează nimic (deh… e beta).
am incercat si eu un timp transmission dar nu prea ma incanta.
incearca xtorrent,eu sunt super multumit de el.
xtorrent e banat de trackerele pe care le folosesc eu.
Comparand Transmission cu uTorrent (a trebuit sa trag 2 distributii de Linux in 2 partitii diferite - economie de spatiu), rezulta ca viteza atat la download cat si la upload este mult mai buna la Transmission. Plus ca este mult mai versatil. Inca nu am vazut Update Tracker la uTorrent for Mac.
Transmission.
Dupa Azureus (care deconecta routerul de la net, de era să-l dau pe geam) si utorrent, care aglomera procesorul si la viteze infime (10 kb), Transmission functioneaza fain, cel puţin pînă acum.
Eu folosesc mai mult utorrent, dar si Transmission (am citeva trackere care nu vor utorrent). Amandoua merg excelent, cu un singur amendament, utorrent-ul e ceva mai “dotat” in optiuni.
Eu folosesc mai mult utorrent, dar si Transmission (am citeva trackere care nu vor utorrent). Amandoua merg excelent, cu un singur amendament, utorrent-ul e ceva mai “dotat” in optiuni.
Variantele alfa la uTorrent se updateaza foarte des adaugandu-se functii noi,si eu le folosesc pe amandoua tot din pricina unor trackere care baneaza ba unul ba altul.