3 din 3
3
Sondaj
Clientul favorit de torrente pe Mac
Transmission 196
Azureus 56
BitTorrent 17
Bits on Wheels 2
Tomato Torrent 7
Xtorrent (26$) 4
LimeWire 3
BitRocket 2
uTorrent 112
altul 26
Total voturi: 425
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Poll - Clientul de torrent
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Eu am observat ca Transmission se blocheaza atunci cand am multe chestii la seed si download (in special fisiere peste 4.5 GB fiecare) .. dar asta doar uneori. Mai demult era nasolica cand se umplea lista, acum vad ca nu mai face asa des (1 data la 3 saptamani sa zic)
Ca viteza si rapiditate in gasirea seeed-urilor, confirm: Transmission iz zha best :D

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Eu am folosit Vuze pana de curand cand a inceput sa nu mai downloadeze pur si simplu nimic. Intre timp am folosit xtorrent care mi se pare varza, desi e pe bani, mi se opresc downloadurile din senin si trebuie sa-l restartez ca sa inceapa iar. plus ca nu poti sa dai prioritati la fisierele care le vrei mai repede iar la search nu e chiar asa excelent. In rest se misca bine si are interfata cocoa. Trec iar pe transmission ca mi-a placut, dar neavand search integrat m-a facut sa renunt la el.

Cel mai bun la functionalitati mi se pare tot Vuze, vezi si reviewuri si cand au fost urcate torentele.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Transmission se blocheaza cand ai foarte putin spatiu (sub 5%) pe discul pe care faci downloadul, chiar daca discul ala (partitie sau harddisc integral) este altul decat discul sistem. Tii seama de asta si nu ti se va mai bloca.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07
Xanthrax - 26 Aprilie 2010 08:10 AM

Transmission se blocheaza cand ai foarte putin spatiu (sub 5%) pe discul pe care faci downloadul, chiar daca discul ala (partitie sau harddisc integral) este altul decat discul sistem. Tii seama de asta si nu ti se va mai bloca.

Mie nu.
Eu mi l-am legat la 1MB/s. Mai mult nu vreau si nu imi foloseste.
~//~
Off topic - stie cineva sa creeze un torrent? Un tutorial poate?

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
qbipq - 26 Aprilie 2010 09:31 AM

stie cineva sa creeze un torrent? Un tutorial poate?

Ia uite smile.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.11.08

Nu demult am incercat Transmission dar n-a functionat cu torrents de pe isohunt (unde se si specifica ca iti trebuie Vuze sau uTorrent), prin urmare am renuntat la el si acum folosesc uTorrent, un client foarte bun pe care l-am folosit ani la rand pe windows si care functioneaza cu torrents de pe orice site.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, The Cranes
Macuser din: 20.03.08

Salut.

Folosesc Transmission pe un Mac mini 2010 si pe un iMac G3 (accesat remote) fără nicio problemă. Chiar și pe iMac trage cu 2-3 MB constant. Se conectează corect la toate trackerele (inclusiv IsoHunt). Toate problemele se rezolvă printro configurare corectă a retelei (porturi deschise în ruter, urmărire periodică a portului - dacă l-a blocat sau nu ISP-ul - la mine UPC blochează portul respectiv după aproximativ 2 luni - moment în care schimb portul).

Costi.

Semnătură 

Bugs burner…

3 din 3
3