Cu ce ati facut ultimul back-up pe Mac? Daca folositi mai multe, alegeti programul cu care ati recupera cel mai usor cele mai importante date pentru dumneavoastra.
[ Modificat: 04 Mai 2008 05:18 PM de Administrator ]
Cu ce ati facut ultimul back-up pe Mac? Daca folositi mai multe, alegeti programul cu care ati recupera cel mai usor cele mai importante date pentru dumneavoastra.
iBackup si il folosesc de maxim 2 ori pe an. Time Machine mi se pare o pierdere de “space”.
folosesc iBackup ocazional, dar am dat de asta cand mi-a venit update la edgies. pare interesant pentru ca-ti face backup imediat cum modifici un fisier, nu asteapta ore fixe ca time machine. daca as avea hard extern l-as incerca.
eu am backup de pe mac.com pt ca sunt membru .mac ce parere aveti despre el?
am facut back-up la tot hdd-ul dar nu l-am reinstalat niciodata,l-a folosit cineva?cum vi se pare?
eu am backup de pe mac.com pt ca sunt membru .mac ce parere aveti despre el?
am facut back-up la tot hdd-ul dar nu l-am reinstalat niciodata,l-a folosit cineva?cum vi se pare?
L-am folosit eu la restore dar cu program custom, a mers perfect. Bănuiesc că merge la fel și pentru full.
Pentru sistem folosesc TimeMachine ,Backup pentru lucruri “țintite” mai ales că știe să lucreze cu mai multe externe.
[ Modificat: 18 Mai 2008 09:01 PM de Jose Rodolfo ]
Pentru mine Time Machine are marele merit ca m-a convins sa fac backup (inainte mai scriam din cand in cand un dvd cu colectia de poze). Din dorinta de a testa aceasta facilitate a Leopardului am sters de praf un Lacie de 160GB FW pe care il folosesc acum in acest scop.
De fapt macuser.ro este prima comunitate in care am auzit vorbindu-se atat de insistent de acest concept.
iBackup si il folosesc de maxim 2 ori pe an. Time Machine mi se pare o pierdere de “space”.
Eu voi propune care cei care se „laudă” că fac backup rar să fie excluși de la ajutor/sfaturi cînd vor urla/țipa că au pierdut datele din ultimele 6 luni și nu știu cum să le recupereze. Înțeleg să nu faci backup zilnic, nici eu nu fac (doar dacă lucrez ceva important, atunci da), dar chiar la 6 luni o dată mi se pare un risc prea mare, serios. În funcție de ce lucrezi, săptămînal sau bilunar sau măcar lunar se impune.
Nu au mai facut un Update la program din 2005. Nu spun nimic de Leopard, pentru ca au considerat ca nici un utilizator de 10.5 (Leopard) nu il va folosi, sistemul avand inclus Time Machine.