1 din 2
1
Sondaj
Programul de Backup favorit pe Mac
Time Machine (free, doar in leopard) 54
iBackup (free) 28
Apple Backup (free pentru .mac useri) 1
SuperDuper! (27.95$) 7
Carbon Copy Cloner (10$) 4
good old Finder si un disk extern/ DVDuri multe si rabdare 4
syncronize! Pro X (99.95$) 1
altul 7
Total voturi: 106
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Poll- programe de Backup
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Cu ce ati facut ultimul back-up pe Mac? Daca folositi mai multe, alegeti programul cu care ati recupera cel mai usor cele mai importante date pentru dumneavoastra.

[ Modificat: 04 Mai 2008 05:18 PM de Administrator ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07
huk - 03 Mai 2008 10:52 PM

Cu ce ati facut ultimul back-up pe Mac? Daca folositi mai multe, alegeti programul cu care ati recupera cel mai usor cele mai importante date pentru dumneavoastra.

iBackup si il folosesc de maxim 2 ori pe an. Time Machine mi se pare o pierdere de “space”.

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

syncronize! Pro X

așa se cheamă wink

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

scump’al’dracu

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

dar merită toți bănuții

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am votat Time Machine, dar mai folosesc de ani buni si Synk (intre 25 si 45 USD); versiunea pe care o folosesc eu, v.4, a fost free la vremea ei.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

http://www.timedrawer.com/

folosesc iBackup ocazional, dar am dat de asta cand mi-a venit update la edgies. pare interesant pentru ca-ti face backup imediat cum modifici un fisier, nu asteapta ore fixe ca time machine. daca as avea hard extern l-as incerca.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

eu am backup de pe mac.com pt ca sunt membru .mac ce parere aveti despre el?
am facut back-up la tot hdd-ul dar nu l-am reinstalat niciodata,l-a folosit cineva?cum vi se pare?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 19.11.07

“WD Anywhere Backup”
Vine cu HDD-ul extern.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07
bobocbbb - 18 Mai 2008 03:03 AM

eu am backup de pe mac.com pt ca sunt membru .mac ce parere aveti despre el?
am facut back-up la tot hdd-ul dar nu l-am reinstalat niciodata,l-a folosit cineva?cum vi se pare?

L-am folosit eu la restore dar cu program custom, a mers perfect. Bănuiesc că merge la fel și pentru full.
Pentru sistem folosesc TimeMachine ,Backup pentru lucruri “țintite” mai ales că știe să lucreze cu mai multe externe.

[ Modificat: 18 Mai 2008 09:01 PM de Jose Rodolfo ]
 Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Pentru mine Time Machine are marele merit ca m-a convins sa fac backup (inainte mai scriam din cand in cand un dvd cu colectia de poze). Din dorinta de a testa aceasta facilitate a Leopardului am sters de praf un Lacie de 160GB FW pe care il folosesc acum in acest scop.

De fapt macuser.ro este prima comunitate in care am auzit vorbindu-se atat de insistent de acest concept. smile

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, The Cranes
Macuser din: 20.03.08

Un program de backup bun este si SilverKeeper. Este oferit de Lacie gratuit. Functioneaza si pe 10.5 (Leopard).
Aici este un link la program: http://www.lacie.com/products/product.htm?pid=10097

Semnătură 

Bugs burner…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Eu folosesc si SmartBackup. E bun.

http://freeridecoding.com/smartbackup/

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
chupakbra - 04 Mai 2008 02:34 AM
huk - 03 Mai 2008 10:52 PM

iBackup si il folosesc de maxim 2 ori pe an. Time Machine mi se pare o pierdere de “space”.

Eu voi propune care cei care se „laudă” că fac backup rar să fie excluși de la ajutor/sfaturi cînd vor urla/țipa că au pierdut datele din ultimele 6 luni și nu știu cum să le recupereze. Înțeleg să nu faci backup zilnic, nici eu nu fac (doar dacă lucrez ceva important, atunci da), dar chiar la 6 luni o dată mi se pare un risc prea mare, serios. În funcție de ce lucrezi, săptămînal sau bilunar sau măcar lunar se impune.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
Costi M. - 23 Mai 2008 04:10 AM

Un program de backup bun este si SilverKeeper. Este oferit de Lacie gratuit. Functioneaza si pe 10.5 (Leopard).
Aici este un link la program: http://www.lacie.com/products/product.htm?pid=10097

Functioneaza, dar chiar ei insisi spun ca NU merge pe Leopard.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, The Cranes
Macuser din: 20.03.08

Nu au mai facut un Update la program din 2005. Nu spun nimic de Leopard, pentru ca au considerat ca nici un utilizator de 10.5 (Leopard) nu il va folosi, sistemul avand inclus Time Machine.

Semnătură 

Bugs burner…

1 din 2
1