Am o problema cam nasoala. Am instalat tampenia asta de MightyMouse 1.2.2 si APE care a venit cu el. Am dat restart dupa install si in menubar nu imi mai apare decat o iconita de la skype. ATAT!!!! Restul: ceasul, airport, bluetooth, userul, menumetres etc NU mai apar! Am reparat tot cu Cocktail, am dezinstalat APE si MightyMouse, am dat restarturi - nimic. Nu stiu ce sa mai fac. E aiurea. Poate are vreunul dintre voi o idee. Mersi.
Am mai observat o chestie ciudata. Ram-ul e mereu plin acum (1GB) si in Activity Monitor e un proces ciudat care imi mananca 20% din CPU: “loginwindow”. Ce naiba e cu asta?!
Shit, mie mi-a facut asta cand mi-a inghetat sistemul de la nustiuce ca faceam oricum prea multe o data. Am restartat sovietic si apoi mi-a aparut (disparut mai exact) buba.
In afara de disparitii nu-mi mai mergea nimic nici in System Preferences… M-am speriat, am facut backup la sistem asa cum era si apoi restore la o imagine din 21 feb=SuperDuper!.
.Mac a facut restul… cred. N-am dat manual Backupul lui Apple. Aici mai am de investigat.
P.S. Am reinstalat FrontRow si merge perfect. Nu cred ca de la el a fost.
Bai nevrozel.. Ral stia mai mult ca sigur ce e Front Row, ca doar lucreaza pe un iMac Intel la serviciu. Ba chiar si eu i-am zis o data ca mi l-am instalat pe Mac mini, atunci cand mi-a zis “ce misto se duce desktop-ul de la imac in spate si iti apar filmele, muzica.. etc”
Deci ... probabil ca nu stia
PS: Nu trebuie sa fii rautacios. Cred ca are si Mighty Mouse. Asa ca stie ce e si ala. Probabil se referea la altceva decat cursoare animate si alte tranzitii.
Bai… adevarul e ca Ral are dreptate.. Cand deschizi Front Row… nu scrie nicaieri ca asa se numeste… ii zici doar “Chestia aia misto care apare cand dai +ESC”. Oricum… sunt sigur ca acum stie cum se numeste Cel putin dupa ce s-a facut atata caz ))
da nu stiam ca asa se numeste da stiu ca mi-a dat niste rateuri ca lumea in prima zi, aparea din 5 in 5 minute asa de capu lui. da nu va trebuie si senzor si telecomanda? cat despre mouse, la asta citisem iainte sa am mac ce poate sa faca da am uitat daca-s diferente intre ce poate sa faca cel cu care vine sistemul. oricum n-as da bani pe el ca sa-mi schimb cursoru ca e prea genial asta default.