puteti sa incercati ceva? go in sis prefs si normal cam tot ce aveti prin menubar, tre sa fie campuril in sis pref, tind sa cred ca s-au dezactivat optiunile de aparut in menubar. adium, are in prefs-urile lui optiunea de menu bar, si tot asa cred, ca a fost dezactivata. sper sa mearga!
Intr-adevar, toate optiunile din System Preferences de afisare in MenuBar erau dezactivate. Daca le activam nu se intampla nimic, era aiurea de tot. Pe 10.4.4 Front Row a mers ok. Si pe 10.4.5 mi-a mers cateva zile bune ok. Eu l-am scos acum ca si asa nu prea imi mergea bine cu iPhoto. Oricum nu prea il foloseam.
cred ca il am si eu. daca nu il gasesti altero, il trimit eu cand ajung acasa.
am intampinat si eu o faza… am instalat front row pe un PM G4 la 466mhz si surpriza: numele meniurilor era dat peste cap, intors la 180 grade…o fi fost de la faptul ca respectivul nu avea decat cdrw si nu dvd-rom…nu stiu , oricum am realizat dupa ce i-am pus front r. ca nu are dvd…
O chestie: azi mi-am reinstalat si eu Front Row, asta nou cu Bonjour, si a mers numai dupa ce am repetat procedura de doua ori. Habar n-am care o fi explicatia, dar merge totul OK, am toate iconurile la locul lor.
am intampinat si eu o faza… am instalat front row pe un PM G4 la 466mhz si surpriza: numele meniurilor era dat peste cap, intors la 180 grade…o fi fost de la faptul ca respectivul nu avea decat cdrw si nu dvd-rom…nu stiu , oricum am realizat dupa ce i-am pus front r. ca nu are dvd…
este de la placa video! n-ai ce-i face. asa se comporta toate mac-urile mai vechi.