Sondaj
Programe de reparare disk
Disk Utility din OS X (e tot ce-mi trebuie si e si pe DVD bootabil) 44
DiskWarrior (99.95$) 4
Drive Genius (99$) 2
fsck din linie de comanda la boot 4
altul 3
Total voturi: 57
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Poll - programe de reparare disk/ disaster management
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Cu ce ati reparat discul ultima oara cand a facut figuri, daca ati folosit vreodata asa ceva.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
huk - 03 Mai 2008 11:15 PM

Cu ce ati reparat discul ultima oara cand a facut figuri, daca ati folosit vreodata asa ceva.

Singura tragedie pe care am avut-o a fost acum ani buni, cînd copiii mei + un musafir, folosind o Performa cu MAC OS 8.x pe ea, au aruncat hardul la coș și au restartat. Nici nu știam, pe atunci, că se poate așa ceva… sau naiba știe ce au făcut, așa au zis ei, nu i-am văzut.

Sistemul actual, de pe PB-ul la 1,67, a rulat 10.5.0, apoi test Apple Seed cu 10.5.1, 10.5.2, 10.5.3 și, amu taică, chiar cu 10.5.4, prima tranșă. Merge de rupe, nu e nevoie de nicio șmecherie, sistem beton, chiar și versiunea de teste. Doar că, după update/upgrade, bag mare cu MainMenu toate optimizările recomandate și curățare cache. Restart. Beton.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Daca startai de pe o discheta (pe Performa se mai putea asta), puteai pune hardul la loc! smile
Şi o întrebare: înainte de update nu faci curăţenie?

‹‹ Firewall      Poll - Ce OS?!? ››