Puneti va rog la fiecare poll o optiune care sa arate rezultatele. Din unele categorii de programe eu nu folosesc nimic, dar as vrea sa vad ce foloseste lumea, in ideea ca pe viitor as putea avea nevoie de un program dintr-ala.
Ah, da, ai dreptate. M-am gandit ca daca scriu wiki-ul ala cu rezultatele o sa-l fac frumos cu pie charturi si cu linkuri si cu preturi si cu o usoara interpretare a recomandarilor (de ex. de ce la editoarele de sunet sunt parrerile asa de impartite). Dar poate unii prefera sa-si faca propria parere, ai dreptate.
Rog editorii WIKI sa intre si sa adauge diacritice si linkuri catre producatorii de soft. E preferabil sa punem linkuri catre devloper si nu catre versiontracker pentru ca asa e fair si pentru ca astfel aflam si de versiuni noi sau alte programe de la aceiasi producatori.
Ar trebui făcută o corecție la Little Snitch. În articol se spune că:
“O a doua optiune, fie alternativa fie complementara, este Little Snitch, care poate filtra traficul de intrare dar si de iesire din Mac.”
Little Snitch nu are niciun efect asupra traficului de intrare, el controlează numai traficul de ieșire. Așadar nu poate înlocui un firewall.
La rubrica “Pentru organizarea in colectii a acelor fotografii…” , programul se numeste KoffeePhoto, nu “Koffe Photo”. Eroarea de scriere nu este mare, dar incepatorul face copy / paste in google sau versiontracker sa gaseasca aplicatia. In rest, felicitari pentru initiativa si punere in practica.
Ohhh. Eu as mai fi facut o rubrica: Anume programe pentru schitat si organizat proiecte / workflow-uri (GTD = Getting Things Done), care abunda pe Mac, cum ar fi MindManager, Merlin, Novamind, etc. Sunt convins ca multi utilizatori fie le folosesc, fie chiar ar avea nevoie de asa ceva, daca ar sti ca exista.
Ohhh. Eu as mai fi facut o rubrica: Anume programe pentru schitat si organizat proiecte / workflow-uri (GTD = Getting Things Done), care abunda pe Mac, cum ar fi MindManager, Merlin, Novamind, etc. Sunt convins ca multi utilizatori fie le folosesc, fie chiar ar avea nevoie de asa ceva, daca ar sti ca exista.