Sorry huk, dar nu am inteles nimic. Din moment ce nu e vorba de un duplicat - n-a mai avut “up” niciodata postul meu - se poate vedea la “cumparari” - cumpar tastatura AZERTY -...... Care este logica?
Stiam ca intr-o vreme nu puteai sa dai “up” decat la cateva zile. Normal. Daca trebuie sa scrii niste banalitati in post ca sa il up-ezi. eu personal nu o voi face (multumesc mediaconverter pentru sugestie)
Acea optiune previne zecile de mesaje identice de genul “Cool”, “Marfa”, “Bravo” etc.
Nu trebuie sa scrii banalitati, ai putea de exemplu sa scrii data, ora, orice care sa fie unic, in intreg forumul, nu doar in topicul tau.
Stiu ca e enervant pentru tine si alti macuseri “normali”, ca nu stiu ce sa scriu ca sa nu discriminez sau sa nu jignesc, dar toate masurile impotriva abuzuriilor sunt enervante pentru utilizatorii legitimi, ca analogie masuri antipiraterie pentru mine care mi-am cumparat softul.
Cer iertare celor care sufera de pe urma bifei, sunt sacrificati pe altarul binelui forumului.
P.S. Cred ca n-a fost niciodata o setare sa nu poti da up decat dupa un timp. A fost fara raspunsuri de orice fel, asta imi aduc aminte.