Nu pot sa dau “up” la un anunt postat in 27 apr.
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Salut,
Titlul spune tot. mesajul care apare e in attach.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Pentru a .... oara…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

scrie altceva in loc de up. sau scrie SI altceva langa acel up

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 04 Mai 2008 01:22 AM

Pentru a .... oara…

Sorry huk, dar nu am inteles nimic. Din moment ce nu e vorba de un duplicat - n-a mai avut “up” niciodata postul meu - se poate vedea la “cumparari” - cumpar tastatura AZERTY -...... Care este logica?
Stiam ca intr-o vreme nu puteai sa dai “up” decat la cateva zile. Normal. Daca trebuie sa scrii niste banalitati in post ca sa il up-ezi. eu personal nu o voi face (multumesc mediaconverter pentru sugestie)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Acea optiune previne zecile de mesaje identice de genul “Cool”, “Marfa”, “Bravo” etc.
Nu trebuie sa scrii banalitati, ai putea de exemplu sa scrii data, ora, orice care sa fie unic, in intreg forumul, nu doar in topicul tau.

Stiu ca e enervant pentru tine si alti macuseri “normali”, ca nu stiu ce sa scriu ca sa nu discriminez sau sa nu jignesc, dar toate masurile impotriva abuzuriilor sunt enervante pentru utilizatorii legitimi, ca analogie masuri antipiraterie pentru mine care mi-am cumparat softul.
Cer iertare celor care sufera de pe urma bifei, sunt sacrificati pe altarul binelui forumului. smile

P.S. Cred ca n-a fost niciodata o setare sa nu poti da up decat dupa un timp.smile A fost fara raspunsuri de orice fel, asta imi aduc aminte.

[ Modificat: 04 Mai 2008 02:00 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ok Huk, intre timp am gasit si
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/4530/
Acum e clar, daca altcineva a pus un mesaj cu acelasi continut intr-un alt topic, e ca “marca inregistrata”.
O seara buna