garageband?
pai ala e mai mult multitrack… alte chestii mai complexe de editare audio il cam depasesc.
chiar si midi e limitat rau…
astept ziua cand voi da bani pe Wavelab… Mac OS.
Cubase este (am LE), dar Wavelab din pacate inca nu este pt Mac OS.
Eu nu ma pricep la editari, si ma gandeam ca topicul sa fie un ghid pentru incepatorii care au si ei un mp3 si vor sa faca un ringtone sau inregistreaza un interviu cu un dealer Apple, sa zicem, si apoi vor sa-l asculte in tihna, sa filtreze un pic noise-ul, sa amplifice vocea si sa faca transcriptul…
Dar o sa scriu la wiki ceva de genul: “Pentru nevoi minimale macuserii.ro prefera Audacity, dar mai folosesc si X, Y, Z. Profesionistii recomanda: Bias Peak, Cubase, dar pretul lor poate fi prohibitiv pentru un user obisnuit. Oricum ar fi, solutia de editare audio pe Mac e diversa.” Evident, cu linkuri la producatori si preturi si grafic placinta…
SA NU CUMVA SA IA CAREVA ALESIS IO2 !!!
am avut eu placa si desi ei spun ca o vede MAC OS, uita specifice ca o vede dar numai usb devices ca de functionat in audio devices nici gand… o vede pe usb dar nu stie ce e si ce face…
nu sunt primul, multi se plang de acest lucru… (scuze de off topic, dar poate nu ar fi rau sa deschid unul cu placi de sunet… )
Daca tot este Mac, de ce sa nu fie Logic Sudio ?!
Trebuie doar o adeverinta prin care sa faci dovada ca esti profesor sau student (sau un prieten din sistem) si il iei la un pret foarte mic; varianta pentru educatie (682 lei) .