Salut băieţi iPhoneişti!
m-am gândit că vă este de ajutor acest lucru. Eu am stat vreo 2 ore şi-am scormonit prin iPhone, până să-mi dau seama ce-mi trebuie de acolo !!!
probabil că toţi cei care suntem nevoiţi să facem Restore ne gândim cu groază că, o să pierdem iarăşi nr de telefon; mă refer la numerele care sunt adăugate post-restore şi pe care de multe ori nu le-am pus în outlook(win)
chestia asta se poate face şi pe Mac si pe Win
se face aşa, înainte de a da restore se intră în iPhone: eu folosesc iPhoneBrowser
se intră în private\var\mobile\Library\AddressBook se copiază pe desktop fişierele (sunt 2): AddressBook.sqlitedb şi AddressBookImages.sqlitedb
după ce se face restore, copiaţi în private\var\mobile\Library\AddressBook fişierele AddressBook.sqlitedb şi AddressBookImages.sqlitedb
daţi restart la iPhone… ABRACADABRA
şi gata aveţi contactele cu tot cu personalizările făcute(poza ataşată)
nu ştiu cum se face pe mac.
dacă voi spuneţi că Mac-ul le importă automat din iPhone e super tare
eram rupt din cauza restorului când pierdeam nr de tel care erau pe iPhone(doar), nu erau şi in outlook !
o să vină şi macul meu în curând !
da sunteti disperati cu restore-u ala sa mor…..ce draq faceti saracului telefon de tre sa dati restore din saptamana in saptamana…..eu nu i-am dat niciodata pana acum….si nici nu o sa fie nevoie. Va luati super mobil si pe urma va bateti joc de el si instalati toate porcariile care vi-l blocheaza…..exact ca sormea si pe urma postati p-aici ca vi se strica. Sunteti penali. Not APPLE Worthy!
Si apropos cand intri in iTunes, si pe Mac si pe Windows ai optiunea sa Sync-ronizeze automat la conectarea cu computeru, si o face in ambele sensuri comp-iPhone si iPhone-comp. Dar tu daca folosesti programu ala penal iPhoneBrowser si nu iTunes o sa ii tot dai restore pana ramai cu o carcasa.
iTunes are pe undeva o optiune de a face backup iPhone-ului inainte de restore. Dupa care pune totul la loc. Foarte mishto. Apoi mai e sincronizarea de care s-a vorbit deja si pe care o faci manual. Merge si pe Mac si pe Win. Ma mir ca multe chestii atat de banale ca astea nu sunt inca stiute. Poate ar trebui trecute la wiki.
Ce ma deranjeaza cel mai tare la un restore este ca trebuie sa instalez iar toate aplicatiile, sa fac iar setari prin ele… N-am incercat pana acum sa salvez tot directorul Applications prin SSH dar am auzit de varianta asta… Functioneaza?
eu am incercat ultima oara sa fac asta cu un singur program, dar nu mi-a mers, nu stiu de ce
din cate am vazut eu, prin iPhone sunt multe foldere care tin de Application,
iti dai seama ca mai greu e sa stai sa le faci back-up decat sa le mai bagi inca o data !
Nush ce versiuni aveti voi….de iPhone sau iTunes….dar la mine atunci cand conectez iPhone-ul la PC (am windows) mi-l gaseste iTunes-ul, il vad acolo. am debifat Sincronizarea automata, dar ii dau eu sync din cand in cand. Cand ii dau sync imi sincronizeaza contactele si tot ce tine de Outlook in ambele directii. M-am riscat si am sters toate contactele din Outlook si am dat sync…..si ce sa vezi au aparut iarasi.
da sunteti disperati cu restore-u ala sa mor…..ce draq faceti saracului telefon de tre sa dati restore din saptamana in saptamana…..eu nu i-am dat niciodata pana acum….si nici nu o sa fie nevoie. Va luati super mobil si pe urma va bateti joc de el si instalati toate porcariile care vi-l blocheaza…..exact ca sormea si pe urma postati p-aici ca vi se strica. Sunteti penali. Not APPLE Worthy!
Si apropos cand intri in iTunes, si pe Mac si pe Windows ai optiunea sa Sync-ronizeze automat la conectarea cu computeru, si o face in ambele sensuri comp-iPhone si iPhone-comp. Dar tu daca folosesti programu ala penal iPhoneBrowser si nu iTunes o sa ii tot dai restore pana ramai cu o carcasa.
parerea mea este ca tu nu folosesti iPhoneul tau nici la 50% din ceea ce poate face el…tocmai pentru ca iti este frica sa instalezi programe pe el…eu am instalat tot ce se putea fara sa imi blochez tel nici macar odata…deci nici eu nu am facut restore niciodata si nici nu cred ca voi face dc nu pateste ceva…
parerea mea e ca nu stii ce pierzi…pun pariu ca nici macar teme nu ai instalate si iphone-ul tau arata super banal
Sincronizarea aia e cam tricky, ce-i drept… In nici un caz nu trebuie lasat iTunes sa-o faca automat…
nu e deloc adevarat ce spui…sinronizarea este chiar foarte buna…nici eu nu o fac automat pentru ca nu vreau ca de fiecare data cand pun tel in dock sa faca sync cand nu e nevoie…dar eu updatez mereu numerele de tel si datele din calendar prin itunes
eu am facut-o batraneste, am preferat sa fac back-up la 2 fisiere decat sa am incredere intre-un program
Kev@ : si eu am instalat programe multe, am pastrat ce-mi trebuie cu adevarat ... daca nu ai teme nu inseamna ca iPhonele tau este banal.
spre exemplu iPhoneul meu este “banal” (cum zici tu), si-mi place mult mai mult asa decat cu toate rahaturile alea de teme care ti-l blocheaza si ti se misca ca dracu !
Sincronizarea automata RULZ, pentru ca uit sa mai apas pe sincronizare normala.
Unora chiar le place sa-si bage nasul in el sa vada ce si cum, eu nu am mai avut timp de el, ca incepusem sa vad si io una alta pe acolo prin sistem. In plus Chucky cand o sa vii cu o problema la telefon unul din penalii astia care-si baga nasul in telefoane si le strica si nu sunt demni de telefon or sa-ti dea una din cele mai bune solutii de a rezolva problema ta si vor avea rabdare sa-ti explice ce si cum pas cu pas. Asa ca nu pune pe nimeni la zid si nu mai da cu pietre ca nu ai de ce.
salut!
merge pe 1.1.4?
eu tocmai am facut update de la 1.1.2 otb si se pare ca o ia razna iphonul de fiecare data cand copii cele doua fisiere…
aplicatiile nu mai raspund, se blocheaza…
initial am crezut ca e de la vreo aplicatie instalata, insa am reluat procesul de tz ori si acum nu am mai copiat fisierele si e stabil…
Multam anticipat!