Kevo - 18 Iunie 2011 09:43 AM
h3llboy - 18 Iunie 2011 09:39 AM
e bine totusi ca m-am trezit. Altii sunt intr-un continuu somn din care nu se vor mai trezi niciodata.
se intampla sa-l cunosc pe chucky si sa stiu “ce-i poate capu”. stiind lucrurile astea, nu pot lasa trecatoare o afirmatie ca cea pe care ai facut-o cu o pagina in urma, nu mi se pare corect.
Accepta critica si sfatul prietenesc de a nu mai face afirmatii despre persoane pe care nu le cunosti, mai ales intr-un loc “public” cum este comunitatea macuser. Nu o lua ca pe ceva personal 
amicul tau ar trebui sa isi vada de programele lui si sa nu posteze aiurea. nu il obliga nimeni sa isi faca jailbreak cum nu il obliga nimeni sa intre pe forumul asta
nu am ce critica sa accept. e alegerea noastra sa facem jailbreak si sa ne ajutam cu sfaturi. cui nu ii convine are 2 solutii: sa nu faca jailbreak si sa nu comenteze aiurea. over and out. vb peste inca 3 ani 
Stai un pic ca nu ne intelegem
se pare ca nu ai citit topicul in totalitate. Singurul meu amic din cadrul acestui topic e chuky, amic ce ARE jailbreak si e pro-jailbreak ca si mine. Nu el a deschis topicul. Deci nu inteleg afirmatia ta cu postatul aiurea.
Cel care a deschis topicul, l-a cam deschis degeaba, parerea mea. Sunt “n” aplicatii care te ajuta sa salvezi contactele chiar si fara un pc sau mac (vezi excell contacts). nu e nevoie sa intri in iphone prin ssh sa salvezi 2 fisiere, sa le pui la loc etc etc, mi se pare muuult prea aiurea, si sa mai dai si peste probleme gen nefunctionat de aplicatii dupa sau mai stiu eu ce.
Pe mine m-a deranjat modul in care tu te-ai adresat lui spunand ca pui pariu ca are un iphone plictisitor sau ca nu are nimic schimbat la el, o afimatie gratuita facuta de tine la adresa cuiva pe care nu-l cunosti si nu sti ce are sau nu are pe telefon (are chiar si topicuri de modding deschise daca o sa cauti).
La critica asta ma refeream eu, nu la altceva. Deci tu esti cel care a inteles gresit problema