2 din 2
2
Faci restore?Pierzi contactele? nu le mai pierde [citeşte aici]
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

eu am 1.1.4 si-mi merge !
dar fisierele sunt copiate dupa un 1.1.4 , pentru ca am facut restore . . .
nu stiu daca fisierele de la 1.1.2 sunt compatibile cu 1.1.4, nu am precizat nimic de upgrade de la 1.1.2 la 1.1.4

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.06.11

Salut !
Am shi eu o mare problema. Am schimbat shi eu un amarat de iphone 2g cu un amarat de iphone 3g. Am salvat cele 2 fishiere adressbook.sqlitedb in pc ... le-am bagat in celalalt ... shi toate bune shi frumoase ... am contactele , dar nu pot edita nimic , nu pot adauga contacte , bla bla bla ... Mentzionez k cele 2 fishiere nu sunt read only ... nu mai shtiu ce sa fac ! pls help me ! dak shterg toat pot adauga contacte dar dak bag cele 2 fisiere nu !

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08
Kevo - 09 Iunie 2008 02:17 AM
Chucky - 07 Mai 2008 05:53 AM

da sunteti disperati cu restore-u ala sa mor…..ce draq faceti saracului telefon de tre sa dati restore din saptamana in saptamana…..eu nu i-am dat niciodata pana acum….si nici nu o sa fie nevoie. Va luati super mobil si pe urma va bateti joc de el si instalati toate porcariile care vi-l blocheaza…..exact ca sormea si pe urma postati p-aici ca vi se strica. Sunteti penali. Not APPLE Worthy!

Si apropos cand intri in iTunes, si pe Mac si pe Windows ai optiunea sa Sync-ronizeze automat la conectarea cu computeru, si o face in ambele sensuri comp-iPhone si iPhone-comp. Dar tu daca folosesti programu ala penal iPhoneBrowser si nu iTunes o sa ii tot dai restore pana ramai cu o carcasa.

parerea mea este ca tu nu folosesti iPhoneul tau nici la 50% din ceea ce poate face el…tocmai pentru ca iti este frica sa instalezi programe pe el…eu am instalat tot ce se putea fara sa imi blochez tel nici macar odata…deci nici eu nu am facut restore niciodata si nici nu cred ca voi face dc nu pateste ceva…

parerea mea e ca nu stii ce pierzi…pun pariu ca nici macar teme nu ai instalate si iphone-ul tau arata super banal[/quote

Colegu’, nu fa afirmatii in necunostinta de cauza. Habar nu ai ce modding a facut chucky pe iphone-ul lui, chiar fara nicio aplicatie gen winterboard sau altele. Ci doar prin modificarea si editarea fisierelor de sistem. Nu paria ca s-ar putea sa pierzi wink

Cat despre iTunes…cam au dreptate colegii, intai trebuie invatat iTunes-ul si apoi ssh-ul. Ce ar face un utilizator de iphone fara jailbreak daca n-ar stii sa foloseasca iTunes?

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07
h3llboy - 18 Iunie 2011 08:59 AM

Colegu’, nu fa afirmatii in necunostinta de cauza. Habar nu ai ce modding a facut chucky pe iphone-ul lui, chiar fara nicio aplicatie gen winterboard sau altele. Ci doar prin modificarea si editarea fisierelor de sistem. Nu paria ca s-ar putea sa pierzi wink

Cat despre iTunes…cam au dreptate colegii, intai trebuie invatat iTunes-ul si apoi ssh-ul. Ce ar face un utilizator de iphone fara jailbreak daca n-ar stii sa foloseasca iTunes?

Bine ca te-ai trezit su tu dupa 3 ani smile)

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

smile e bine totusi ca m-am trezit. Altii sunt intr-un continuu somn din care nu se vor mai trezi niciodata.

se intampla sa-l cunosc pe chucky si sa stiu “ce-i poate capu”. stiind lucrurile astea, nu pot lasa trecatoare o afirmatie ca cea pe care ai facut-o cu o pagina in urma, nu mi se pare corect.
Accepta critica si sfatul prietenesc de a nu mai face afirmatii despre persoane pe care nu le cunosti, mai ales intr-un loc “public” cum este comunitatea macuser. Nu o lua ca pe ceva personal smile

Semnătură 

iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
h3llboy - 18 Iunie 2011 09:39 AM

smile e bine totusi ca m-am trezit. Altii sunt intr-un continuu somn din care nu se vor mai trezi niciodata.

se intampla sa-l cunosc pe chucky si sa stiu “ce-i poate capu”. stiind lucrurile astea, nu pot lasa trecatoare o afirmatie ca cea pe care ai facut-o cu o pagina in urma, nu mi se pare corect.
Accepta critica si sfatul prietenesc de a nu mai face afirmatii despre persoane pe care nu le cunosti, mai ales intr-un loc “public” cum este comunitatea macuser. Nu o lua ca pe ceva personal smile

amicul tau ar trebui sa isi vada de programele lui si sa nu posteze aiurea. nu il obliga nimeni sa isi faca jailbreak cum nu il obliga nimeni sa intre pe forumul asta

nu am ce critica sa accept. e alegerea noastra sa facem jailbreak si sa ne ajutam cu sfaturi. cui nu ii convine are 2 solutii: sa nu faca jailbreak si sa nu comenteze aiurea. over and out. vb peste inca 3 ani smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Kevo - 18 Iunie 2011 09:43 AM
h3llboy - 18 Iunie 2011 09:39 AM

amicul tau ar trebui sa isi vada de programele lui si sa nu posteze aiurea. nu il obliga nimeni sa isi faca jailbreak cum nu il obliga nimeni sa intre pe forumul asta

nu am ce critica sa accept. e alegerea noastra sa facem jailbreak si sa ne ajutam cu sfaturi. cui nu ii convine are 2 solutii: sa nu faca jailbreak si sa nu comenteze aiurea. over and out. vb peste inca 3 ani smile

Stai un pic ca nu ne intelegem smile se pare ca nu ai citit topicul in totalitate. Singurul meu amic din cadrul acestui topic e chuky, amic ce ARE jailbreak si e pro-jailbreak ca si mine. Nu el a deschis topicul. Deci nu inteleg afirmatia ta cu postatul aiurea.

Cel care a deschis topicul, l-a cam deschis degeaba, parerea mea. Sunt “n” aplicatii care te ajuta sa salvezi contactele chiar si fara un pc sau mac (vezi excell contacts). nu e nevoie sa intri in iphone prin ssh sa salvezi 2 fisiere, sa le pui la loc etc etc, mi se pare muuult prea aiurea, si sa mai dai si peste probleme gen nefunctionat de aplicatii dupa sau mai stiu eu ce.

Pe mine m-a deranjat modul in care tu te-ai adresat lui spunand ca pui pariu ca are un iphone plictisitor sau ca nu are nimic schimbat la el, o afimatie gratuita facuta de tine la adresa cuiva pe care nu-l cunosti si nu sti ce are sau nu are pe telefon (are chiar si topicuri de modding deschise daca o sa cauti).
La critica asta ma refeream eu, nu la altceva. Deci tu esti cel care a inteles gresit problema smile

Semnătură 

iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

smile) 2008, ma enervase sormea atunci si eram nevoit sa ii fac iar telefonu.

No hard feelings!

oricum funny! smile

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Chucky - 18 Iunie 2011 02:51 PM

smile) 2008, ma enervase sormea atunci si eram nevoit sa ii fac iar telefonu.

No hard feelings!

oricum funny! smile

grin) 2008…Ce vremuri… iPhone 3G. nu tu iPad nu tu Air smile

No problem bro, si eu am o sora deci te inteleg perfect smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

h3llboy & Kevo - dacă tot aveți chef de vorbă, acuma ajutați-l pe Dashooo care a pus o întrebare pertinentă.

Că dacă nu, vă luați avertisment pt off-topic (și la următoarea abatere ban)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Administrator - 19 Iunie 2011 03:38 AM

h3llboy & Kevo - dacă tot aveți chef de vorbă, acuma ajutați-l pe Dashooo care a pus o întrebare pertinentă.

Că dacă nu, vă luați avertisment pt off-topic (și la următoarea abatere ban)

Esti cel mai sensibil administrator smile
Tocmai ti-am facut un compliment, sa nu intelegi gresit smile

Gata, l-am ajutat prin PM. Daca nu eram pe faza sa vad mesajul tau si sa il ajut? Vezi cum imi luam avertisment aiurea? smile
Noroc k snt receptiv la tot ce inseamna Macuser wink

Semnătură 

2 din 2
2