Salutare tuturor forumistilor!
Zilele trecute am facut update iphonului de la 1.1.2 la 1.1.4. Precizez ca am folosit ziphone.
Bineinteles ca acum ma confront cu o serie de noi probleme/nelamuri carora nu le gasesc rezolvare:
1. am instalat summer board v3.2 si m am trezit ca nu mai “vede” temele. Dupa care am instalat si acel patch 1.1.3/4 themefix dar fix degeaba.. Care e solutia?
2. am instalat “safari download plugin” . Placut surprins am observat ca si functioneaza, se pot downloada fisiere din safari, mail. Problema e UNDE se duc aceste fisiere date jos? M am tot uitat print el sa gasesc vreun folder dar degeaba…..
3. exista posibilitatea sa vizionezi filme sau viziona online tv (relitatea tv de ex) sau asculta muzica on line (http://www.deezer.com – va recomand situl, e foarte misto structurat si are o super muzica). Stiu ca pe pc flashplayerul isi face treaba de minune (l am dat jos pe iphone de pe situl lor sin u stiu unde s a dus)
Va multumesc pentru ajutorul pe care (sunt sigur) mi l veti da. Poate s a mai lovit si altcineva de prob mele.
p.s. am mai postat ieri intr un thread (nu mai tin minte numele) si pur si simplu a disparut de acolo. posibil sa fi fost sters de admin. Daca nu se regaseste in tema discutiei, imi cer scuze