2 din 2
2
iPhone 1.0.2 to 1.1.4
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.03.08

@ virus_luci:
de ce trebuia sa fac unlock cu iPlus? e mai stabil dupa?e vreo diferenta?
cit despre flash palyer…..stiamm din pacate. speram doar ca o fi gasit careva vreo solutie. intre noi fie vorba, un mare minus….care pina la urma e de inteles (ce rost ar mai avea sa cumperi muzica cind o poti asculta on line?)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

DA este o diferenta
ziPhone umbla prin bootloaderul iPhoneului ceea ce mie unu nu-mi convine, si nu sunt singurul care zice asta.
iPlus sau iLiberty+ sau Independence sunt complet sigure din acest punct de vedere de aceea este preferabil sa faci jailbreake,activate si unlock cu ele!
eu am folosit numai iPlus de prima data cand l-am facut, mi-a mers bine si normal ca “nu am dat vrabia din mana pentru cioara de pe gard”
eu avand 1.1.2 otb l-am deblocat initial prin metoda wi-fi pentru ca am preferat sa am BL 4.6, chiar daca era versiunea 1.1.3 valabila,si puteam folosi ziPhone=downgrade ireversibil al BL la 3.9, eu tot asa am stat, PANA A APARUT iPlus si 1.1.4 atunci m-am decis ca este cel mai bun pas, si a fost !
iPlus mai instaleaza si niste programele de care ai nevoie pentru 3rd party application, din cate stiu ziPhone nu ti le pune(pe toate). eu imi dau cu parerea numai de iPlus pentru ca numai pe asta l-am folosit!

bafta !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

2 din 2
2