Ajutor urgent
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Salut,

Am o mare problemă. Am primit recent un document de 14 pagini, plin de imagini şi tabele. Este realizat în… POWERPOINT. Ideea este că eu trebuie să-l iau şi să-l transpun in IND CS2. Astfel încât textele să fie editabile, pozele să fie independente. Am incercat varianta cu salvarea din ppt în pdf. dar dă erori. Adică, nu exportă cum trebuie. Mai mult, când am dat să scoată toate pozele din pdf, a început să le taie, astfel că unele poye le-a mărunţit în 3 bucăţi. O altă variantă este de a-l salva în format emf, adus în Ill CS3 şi de acolo scoase texte şi imagini.

Orice altă ideea ce ar uşura munca, ar fi binevenită.

Mulţumesc!

Seba

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

din păcate, nu ai ce face…
trebuie să refaci tot documentul

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, ştiu. Asta şi facem, de fapt, doar că mă interesa o metodă mai rapidă de a exporta pozele şi textele. Metoda pe care merg eu este: Salvare ppt în emf, deschidere cu Corel - degrupare, export ca eps şi aducere în IND CS2. Iar textele luate cu copy/paste şi plasate în IND. Deci, un mare… Pierdere de vreme. Credeam că există o metodă de a exporta textele şi separat pozele.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Printat PDF/PS (cazul 2 se distileaza) Acrobat reader PRO click drepate pe poza si edit. Ti-o deschide in photoshop si o salvezi. Textele copy paste. Sari corelul si e mai repede asa. Nu stiu cum sa printezi din POWERPOINT la rezolutii mari. Da cred ca printat PS distilat will do it.

Edit
Daca esti pe PC la AcrobarReader tre sa intrii in setari la TouchUp si sa-i selectezi programele de editare. Pe Mac le ia default pe cele din CS

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.11.05

Daca un print to PDF sau export PDF, poti incerca din Acrobat : Advanced/Document processing/Export all images. ... in caz ca nu asta ai incercat prima data.

Semnătură 

iMac G5 2GHz, 2GB RAM, 20”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Multumesc pentru idei. Chestia cu print to pdf a fost incercata. O multitudine de erori. Paginile nu le reda toate cum trebuie, iar cand am dat export all images, fiecare fotografie a impartit-o in trei. Asa ca am dat click dreapta pe fiecare poza - in powerpoint - si save as tiff, apoi din PS le-am salvat ca eps. Iar textele cu copy/paste. Munca de chinez, mai ales ca la texte, unele cuvinte erau si in trei textboxuri. Nu stiu cum au reusit aia sa la faca asa, sau din ce cauza au ajuns in halul ala.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.01.06

O idee (partial testata): se deschide PPT-ul cu Keynote, se salveaza în format Keynote. Din Finder, clic dreapta pe fisierul nou creat, Show Package content, et voila: pozele sunt acolo.
CataB