Ecran de iphone crapat
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.12.07

salutare la toata lumea. ma intreb daca repara cineva iphone sau daca imi poate da vreun numar de contact.ieri am avut iphone-ul in buzunarul de la spate de la blugi si am crapat ecranul.telefonul functioneaza perfect,la fel si display-ul,acesta din urma nefiind atins deloc.in schimb ecranul de plastic(cred)de la suprafatza e crapat de sus pana jos.in cazul asta nu il mai pot folosi ca sa nu cumva sa afectez mai tarziu si display-ul.
sunt curios daca il pot trimite undeva la reparat sau daca se ocupa cineva cu asa ceva.
multumesc anticipat

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.10.08

SALL
DISPLAYUL ESTE 150 EUR SI NU STIU DACA ISI MERITA INVESTITIA,SI TREBUIE SA FACI COMANDA IN OLANDA
IAR IN PRIVINTA DEFECTARII TELEFONULUI NU AI NICI O PROBLEMA ,DACA NU TE DERANJEAZA POTI SA L FOLOSESTI ASA

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Domnu’ cpi - dacă mai poluezi topicele cu reclamă că tu repari x și y îți iei ban de nu te vezi. Nu vezi că omu’ a avut problema în MAI ?
Fă-ți topic la reclame dacă vrei să faci reclame.
Acesta este un avertisment.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.12.07

ms oricum pt raspunsuri,am inca telefonul merge perfect,dar eu nu prea il folosesc decat pt poze samd,pana la urma o sa il pun la vanzare asa cum e….