Ieri, astăzi, mâine
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

Vă salut,
tocmai ce m-am jucat prin mail.app cu data detectors și iaca în poză ce-am văzut smile

Întâi mi-am zis “ce tare” dar după am constatat că astăzi și mâine... nu sunt detectate…
Nu știu alții cum sunt dar eu nu obișnuiesc să Create new iCAl event pentru ziua de ieri.
Altfel funcția data detectors merge pe formatul românesc dar doar dacă este trecut și anul iar cuvintele separate, 5 mai 2008 este citibil, dar 5mai2008 nu… smile

[ Modificat: 06 Mai 2008 01:50 AM de Jose Rodolfo ]
 Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Jose - 06 Mai 2008 01:48 AM

Întâi mi-am zis “ce tare” dar după am constatat că astăzi și mâine... nu sunt detectate…
Nu știu alții cum sunt dar eu nu obișnuiesc să Create new iCAl event pentru ziua de ieri.
Altfel funcția data detectors merge pe formatul românesc dar doar dacă este trecut și anul iar cuvintele separate, 5 mai 2008 este citibil, dar 5mai2008 nu… smile

Stai ușor, nu te bucura. Acel “ieri” recunoscut în Mail este cuvântul din italiană, nu din română. “Mâine” nu este recunoscut. “Domani” - da. Limba română încă nu a ajuns prin Mac OS X.

Semnătură 

⌘-N