singru soft care are iconita varza
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

mi-am pus aseara DAP da nu merge la ce am vrut sa-l folosesc. nu se putea sa nu bag de seama ce iconita prost facuta au. mai sunt si altele?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

eDonkey2000: un program tembel, cu un icon la fel de prost. Dar e tare util la casa omului… wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
altero - 05 Martie 2006 03:18 PM

eDonkey2000: un program tembel, cu un icon la fel de prost. Dar e tare util la casa omului… wink

HAHA, povestea cu iconul asta e mai lunga. Cand a aparut Longhorn (primul look), toti programatorii (inclusiv Symantec) si-au schimbat icoanele in stilul asta minimalist/semne de circulatie (vezi ghost 9 sau 10) crezand ca asta va fi viitorul. Viitor care a venit mult prea tarziu, si evident, fara astfel de icoane. Programele au ramas, in schimb, in urma…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai nu de designul iconului ma iau eu: asta ar fi chiar relativ simpatic, ca e capul unui magar. Ce ma deranjeaza e ca nu tine cont de posibilitatile lui OS X, cand se mareste se pixeleaza; nu e vectorial, parca asa ii spune, nu?
Asta n-ar fi nimic, dar si programul e facut pe genunchi, se configureaza greu, haleste resurse, arata ca porcu’. Stiu, la cati gigi am tras cu el nu ar trebui sa carcotesc, dar de, m-am invatat cu programe frumoase…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cred ca poate sa fie si png, dar iconita sa fie la dimensiunea cea mai mare iar cand se micsoreaza nu-i problema.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nici asta nu e prea reusita la transparenta, in rest imi place al nebunie cum arata.

btw, cam de asa ceva dar mai exagerat vorbeam in topicu cu monitoare.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
altero - 05 Martie 2006 08:16 PM

Pai nu de designul iconului ma iau eu: asta ar fi chiar relativ simpatic, ca e capul unui magar. Ce ma deranjeaza e ca nu tine cont de posibilitatile lui OS X, cand se mareste se pixeleaza; nu e vectorial, parca asa ii spune, nu?

Icoanele din OS X nu sunt vectoriale, sunt bitmapuri, insa conditia ca ele sa se scaleze frumos este ca icon-ul sa aibe toate marimile incluse in fisier, inclusiv cea de 128x128 pixeli. Iconurile care arata rau atunci cand sunt marite probabil ca au fost facute pe Windows, prin urmare nu au si bitmapul de 128x128, pentru ca Windows nu accepta icoane asa de mari.

Semnătură 

⌘-N

‹‹ Probleme      probleme la imprimare ››