ca idee aşa(nu am mac şi nu ştiu)
dacă eu după windows iau după serverul X.ro
după Mac nu pot să iau după serverul ăla??
sunt servere pt Mac si pt win ?
ca idee aşa(nu am mac şi nu ştiu)
dacă eu după windows iau după serverul X.ro
după Mac nu pot să iau după serverul ăla??
sunt servere pt Mac si pt win ?
daca e suficient loc, poti sa pui mac-ul sau pc-ul cu win, după orice server.
nelasand gluma la o parte, poti sa tragi de pe orice server doresti.
eu folosesc transmision si n-am pb cu nici un tracker intern sau extern. nu-ti face griji, exista solutii pt orice
Dacă vrei să întrebi ce cred eu că vrei sa întrebi, există trackere 0-day warez specializate în programe pentru OS X, a dat dacuBurebista un link bun. Altfel, trackerele Bittorrent n-au treabă cu sistemul de operare pe care-l foloseşti.
Dacă vrei să întrebi ce cred eu că vrei sa întrebi, există trackere 0-day warez specializate în programe pentru OS X, a dat dacuBurebista un link bun. Altfel, trackerele Bittorrent n-au treabă cu sistemul de operare pe care-l foloseşti.
Si eu am dat click. Si stiam si poanta (ca o mai repeta dacul pentru invatare) si am vazut si in status bar unde duce linkul, intotdeauna ma duc inainte de click.
Cu toate astea… foarte cool link, cel mai bun tracker…
adica daca ala are cd-player pe D’Acia, io nu pot sa am pe BMW?
cum sa nu poti avea pe PC fisiere de mac si invers la torrente… ca nu se inteleg intre ele (mai putin BMW-Mac ce are un adaptor numit Cross-over pt unele chestii de la D-‘Acia) este partea a doua.
Eu unul am exact cum spuneam ... ambele cazuri.
Pe Mac descac si de OS X si de WinD’Acia si pe PiSi (singurul compatibil cu Wife Model 1.0) am tot din ambele categorii…
Singura nebunie este ca pe PiSi decarc mai repede avand ratia mare de la niste “jucarele” de win..