1 din 2
1
iPhone cannot be restored error (-11)
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

ce dracu fac ?? mi-am bagat o aplicatie nenorocita
Kate se numeste !!!
va rog sa ma ajutati
cum il pun in restore mode ? ca nu pot, merge cu un program ceva ca. cu “mana” nu a mers !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.04.08

1. luci ai inca pe iphone aplicatia kate sau ai dezinstalat-o?
2. cum ai dezinstalat? ai intrat in kate si ai debifat tot sau ai continuat cu uninstall?

E important, zic eu, de stiut, inainte sa sarim cu sfaturile.

Am instalat si eu nenorocirea aia de aplicatie, dar am scapat de ea, cu gust amar ce-i drept, mi-a dat peste cap summer board-ul.. a trebuit sa reasez totul :(

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

sfatul meu, acuma nu stiu daca voi l-ati instalat sau nu, daca v-a mers sau nu. NU-L INSTALATI ESTE O PORCARIE ORDINARA “ Kate se numeste programul
mi-a nenorocit iPhoneul, mi-a crashuit toate aplicatiile, nu am putut da restore din “mana” NIMIK smile
l-am rezolvat, l-am connecat la iTunes i-am dat Shift+Restore si a intrat singur in DFU(ciudat, nu am mai facut asta pana acuma smile )

daca a mai patit cineva sa scrie si el aici ce-a facut
si mesajul ala de eroare din itunes m-a dat peste cap

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu am reusit sa-l dezinstalez pentru ca nu-mi mergea nimic in summer board, intram in programe dar nu mergea sa le folosesc
am facut restore si totul este ok acuma !!!
NU FACETI CE-AM FACUT EU SI CU MERLIN, O SA VA DOARA CAPU smile

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 30.01.07

Kate este vechiul Caterpillar
http://www.appleiphoneschool.com/2008/05/05/caterpillar-changed-to-kate-13/

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.05.08

Din pacate mi-am luat-o si eu dupa ce am instalat prostia aia de Kate.
Faza este ca acum nu stiu ce sa-i fac sa revina la normal. Am citit ceea ce ati postat voi, dar nu sunt pe deplin lamurita cu ceea ce ar trebui sa-i fac… pls, avind in vedere ca nu mai merge nimic in summer board, cum ii dau restore? Cum dezinstalez nenorocirea asta?!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

smileasa am patit si eu.nu-mi mergea nimic in summerboard
eu nu am reusit sa-l dezinstalez am intra de pe PC cu mai mukte programe sa-l repar dar nu am reusit
eu am intrat in iTunes si i-am dat direc shift+restor si mi l-a pus iTunes in restore mode direct.
asta a fost singura solutie
daca vrei sa te ajut cu restore da-mi un PM si vorbim pe messenger
bafta

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

Ok, iTunes-ul is not available, iar cu PC nu merge.
Ce altceva pot sa mai incerc?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 14.06.07
aalliyna_D - 07 Mai 2008 04:04 PM

Ok, iTunes-ul is not available, iar cu PC nu merge.
Ce altceva pot sa mai incerc?

Adica nu ai iTunes? Faci rost… wink

Cat despre Kate (vechiul Caterpillar) nu este deloc o prostie ci un programel foarte util. E drept ca se calca pe coada cu SummerBoard-ul dar te avertizeaza si el foarte clar prin mesaje popup. La mine merg foarte bine amandoua. E drept ca prima oara cand l-am instalat mi-a facut ceva probleme (mi se pare ca trebuie sa instalezi inainte Mobile Enhancer, tot de la Rip Dev) dar cu putina atentie functioneaza fara probleme. Ba chiar mi-am luat licenta pentru el. Asa ca…fiti mai atenti la ce faceti si nu aruncati cu noroi degeaba. SummerBoard-ul mi se pare mai instabil decat multe alte aplicatii…am eu o vaga banuiala ca de fapt asta ar fi vinovatul pentru crash-uri in multe cazuri…

P.S. Metoda de restore din iTunes era singura pe care am folosit-o pana de curand. Manual nu l-am pus in modul restore decat dupa multa vreme, la aparitia iPwner care solicita expres treaba asta…

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.04.08

ieri eu mi-am bagat kate si nu mai mergea nimic asa ca l-am formatat deci in concluzie nu instalati “KATE”

Semnătură 

iMac 24” (9,1) - 2,66 Ghz (Core 2 Duo)  4Gb Ram, 640 HDD
iPad 2 16GB 3G+Wifi
iPhone 4S

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
bctz123 - 07 Mai 2008 06:39 PM

ieri eu mi-am bagat kate si nu mai mergea nimic asa ca l-am formatat deci in concluzie nu instalati “KATE”

La mine merge bine-mersi de multa vreme. La ce concluzie ajungem in cazul asta? smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 

bctz123
La fel am patit si eu, dar cum fac acum restart/restore sau cum s-o mai numi…
Sincer, poate nu ma pricep eu… concret, cum l-ai formatat?
Plssssssssssss

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
aalliyna_D - 07 Mai 2008 06:51 PM

...cum fac acum restart/restore sau cum s-o mai numi…
Plssssssssssss

Fa o cautare pe forum si vei gasi informatii destule. Sau mergi pe un site de tutoriale pt asa ceva, sunt gramada. Incearca aici: http://www.iclarified.com/tutorials/iphone/index.php.

Pe scurt: ai nevoie de iTunes, conectezi iPhone-ul la calculator, iTunes il vede si de acolo dai click pe butonul Restore si cam asta e. Dupa care…va fi ca nou. Deci trebuie deblocat. Iar aici te ajuta iLiberty. Solutii sunt…rabdare!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 

cridaro
Hei, nu am vrut sa jignesc/supar pe nimeni, cu atat mai mult minunata aplicatie KATE…
Ma bucur ca la tine e totul ok, poate la mine e o pb de versiune, poate nu am instalat cum trebuie sau mai stiu eu ce.
Ideea e ca tot touch screen-ul e inghetat, pot doar sa intru in programe, nu sa le si folosesc. Nu merge nimic, deci nu am cum sa fol iTunes sau sa dezinstalez aplicatia din installer.
Peste tot pe unde am mai gasit info despre asta, cica sa incerc sa fac restore… care cred ca ori nu stiu eu cum se face ori n-am inteles ce inteleg altii prin asta (am facut o chestie cu home and power button inchise simultan pt nu stiu cate secunde, dar nu s-a schimbat nimic).
Mai e o chestie… cica aplicatia e doar un trial, available vreo 3 zile… sa astept sa treaca zilele de proba si sa vad ce se mai intampla pe urma?!... deja ma doare capul cu toata tehnologia asta

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

aalliyna_D, ai inteles cate ceva, dar nu complet. smile

In primul rand, Kate este o aplicatie pe bani, n-o poti folosi la adevarata valoare altfel. Asta n-are nici o legatura cu faptul ca ti-a blocat aparatul. Tin sa repet ca si eu am patit-o cu o versiune anterioara (acum am si eu ultima versiune, evident) dar am banuieli ca SummerBoard-ul este mai cu bube decat Kate.

In al doilea rand, bag de seama ca ai primit telefonul gata aranjat de la cineva (sau l-ai cumparat asa) daca n-ai auzit de iTunes. Asta e un program care ruleaza pe calculator nu pe iPhone si cu ajutorul lui poti face acea mult hulita operatie de restore.

In al treilea rand, daca de la tehnologie te doare capul…nu inteleg ce faci cu un iPhone. Da-l cuiva care se pricepe (macar ca sa ti-l repare)... raspberry

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: 
cridaro - 07 Mai 2008 07:03 PM
aalliyna_D - 07 Mai 2008 06:51 PM

...cum fac acum restart/restore sau cum s-o mai numi…
Plssssssssssss

Fa o cautare pe forum si vei gasi informatii destule. Sau mergi pe un site de tutoriale pt asa ceva, sunt gramada. Incearca aici: http://www.iclarified.com/tutorials/iphone/index.php.

Pe scurt: ai nevoie de iTunes, conectezi iPhone-ul la calculator, iTunes il vede si de acolo dai click pe butonul Restore si cam asta e. Dupa care…va fi ca nou. Deci trebuie deblocat. Iar aici te ajuta iLiberty. Solutii sunt…rabdare!

Ok… din pacate la birou nu vrea sa se conecteze la PC (asta fiind o alta pb). Imi da erroarea atasata
Anyway…voi incerca de acasa, poate am mai mult noroc… mai ales ca asta pare cam singura solutie.
Multumesc.

Fișiere atașate
eroare iPhone.doc  (Dimensiune Fişier 227 - Downloads: 86)

1 din 2
1