2 din 2
2
Reparatii iPhone ?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.04.08

Am gasit prin drumurile mele un magazin in Piata Sfatului din Brasov. Vindeau acolo iPhone cu garantie 2 ani. Un tip de la vanzari/service, foarte amabil, mi-a spus ca inlocuieste display-ul cu 550 lei. Am vazut lucratura, impecabila. Mi-a aratat chiar si unul desfacut. Daca esti interesat si ai drum in BV, am sa il contactez si va pun in legatura. Probabil trebuie planificat, sa aiba pe stoc display. De inlocuit, il face pe loc. Mergi la un suc si vii cand e gata.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.06.07

Pai de ce nu zici asa… Sigur, prin Brasov ajung destul de des cu treaba, ar fi o idee. Daca-mi poti da un numar de telefon…raman dator. Desi sunt deja… smile

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
cridaro - 24 Iunie 2008 09:51 PM

Aetherius, daca te pricepi…eu am o problema mai putin grava (sau cel putin asa cred): touchscreen-ul nu mai merge calumea, o zona de aprox. 20% din suprafata ecranului si-a pierdut sensibilitatea, nu mai reactioneaza, iar asta poate fi extrem de enervant (de ex, randul doi de icoane de pe spring board nu-l mai pot accesa). Din cate am inteles, ecrane s-ar gasi si pe la noi. Te-ai pricepe sa-l schimbi? Asta daca nu cumva exista vreo alta solutie…

cum ziceam, stiu cum se face si nu ma bag. e cam aceeasi chestie ca si reparatul de mighty mouse.. cere prea mult timp si migala, si te costa prea mult.
asa cum a zis cineva inintea mea, te scoti mai bine cu unul nou wink

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

Mda…la partea cu “unul nou” nu prea sunt de acord. Cata vreme achizitia unui nou iPhone m-ar costa cel putin dublu fata de reparatia celui existent…nu vad care-i afacerea. Mai ales ca nu e chiar capat de tara, il pot folosi destul de bine chiar si cu problema asta. Inca nu m-am decis daca merita sau nu… Oscilez intre a sta cu el asa pana la aparitia iPhone 3G si a-l duce la service. In masura timpului pe care-l voi avea la dispozitie, cred am sa trec totusi pe la un service macar sa vad ce si cum…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 08.11.07

eu am avut un iphone pe care a plouat si a murit ecranul.
telefonul mai mergea, l.am sincronizat cu macul, mi.am descorcat tot din el, am reusit chiar sa si vb la el , raspunzand atat de pe ecran(blind) cat si din headset.
l.am desfacut, sa il las la uscat insa nici un rezultat.
l.am vandut unui forumist de aici, nu ami tin minte exact nick,ul lui dar daca citeste poate vrea sa impartaseaca cu noi ce a facut el cu el.
ma refer aici ce piese a luat sau ce si cum i.a inlocuit.

bafta oricum , dar nu prea intrevad sanse de recuperare atat a telefonului cat si a datelor.

:(

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
merlin2578 - 26 Iunie 2008 09:38 PM

Am gasit prin drumurile mele un magazin in Piata Sfatului din Brasov. Vindeau acolo iPhone cu garantie 2 ani. Un tip de la vanzari/service, foarte amabil, mi-a spus ca inlocuieste display-ul cu 550 lei. Am vazut lucratura, impecabila. Mi-a aratat chiar si unul desfacut. Daca esti interesat si ai drum in BV, am sa il contactez si va pun in legatura. Probabil trebuie planificat, sa aiba pe stoc display. De inlocuit, il face pe loc. Mergi la un suc si vii cand e gata.

Multam fain merlin! Am fost acolo si s-a rezolvat pe loc. Pretul este 550 lei, fara garantie insa. La cei din Bucuresti pretul este de 200 euro cu garantie. Informatiile tale au fost precise si la obiect. Raman dator…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.10.08

sall
cred ca pot sa te ajut in problema ta mai ieftin

mai am ceva piese de iphone asa ca daca te intereseaza poti sa ma contactezi

0************
ciprian

[ Modificat: 05 Noiembrie 2008 08:17 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

amice…
oreste-te… nu dezgropa toate topicele ca nu e frumos
ai o sectiune unde-ti poti posta afacerea ta, la reclame, mai jos de vinzari

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.05.09

Buna, am o problemuta: vorbeam linistita la iPhone si cineva mi-a facut pocinogul, mi-a dat peste mana si mi-a zburat iPhonul.Acum ecranul e tot crapat, dar inca il pot folosi.Touch screen-ul merge.
Am facut rost de ecran, numai ca doresc sa gasesc pe cineva care sa faca service, sa schimbe ecaranul.Stiti cumva pe cineva care face asa ceva??Sunt in Bucuresti.multumesc mult

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

întreabă aici sau aici

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.01.10

Salut,
Am facut o mica prostie cu al meu iphone 2g pe care il am de doi ani si tin sa spun ca nu m-as desparti de el nici sa mai treaca inca 10 de acum incolo.
Am varsat cafea pe el,(multa cafea)cu foarte mult zahar.Acum tastele de volum de pe lateralul telefonului nu mai merg de loc iar difuzorul se aude foarte incet,in schimb telefonul merge foarte bine,fara nici cea mai mica schimbare.Din lipsa de timp apelez la cei care mai cunosc ,si as vrea sa stiu daca stie cineva daca s-ar putea face ceva in privinta asta si cam cat m-ar costa (daca renteaza).
Va multumesc.

2 din 2
2