Iata o veste buna pentru cei care se plictisisera sa joace solitair sau backgamon pe iPhone (ma numar si eu printre ei). De acum se dezlantuie adevarata putere a lui iPhone: repo.iphoneroms.com adaugat la surse va transforma telefonul intr-o veritabila consola de jocuri. Puteti gasi rom-uri de Sega, Gameboy si alte nazbatii direct in installer.
Atentie: inainte de a purcede la romuri instalati emulatoarele din sectiunea : Emulators.
am facut exact cum zici tu si cand intru in uul din cele 4 aplicatii imi spuine “NO ROms found no nes rooms were found please upload rooms to /var/mobile/media/rooms/nes
Ba da, iti rad bateria de zici ca nu e adevarat, si unde mai pui la socoteala ca sunt naspa jocurile, iphone-ul chiar nu e facut pt. asa ceva.
E caterinca sa il ai doar asa, pt. show off, “uite inca un lucru pe care il face a 7a minune a lumii”
ROMs can be downloaded ONLY if you can do so legally. This means you must own the actual cartridge (or other media the ROM was distributed on) or have proof that you purchased the ROM you are downloading at some stage.
Under the copyright laws of the U.S. and nearly every other Country Worldwide, you are entitled to own a backup of any software you have paid for. Since ROMS cannot be backed up without expensive machines that not everyone has access to, the ROM images that are available via iPhone Roms, are provided to the public as a service. Most countries have similar laws but it is your responsibility to know the laws of the country you reside in.
Adica e legal sa downloadesc si muzica U2 daca am CDul… dar are cineva cu ifon si cartridge de SNES?
Eu o las pe asta sa curga ca sunteti entuziasti, dar fiti si voi mai atenti. Maine poimaine pune cineva linkuri la piratebay ca daca tot avem toti Leopardul cu licenta putem downloada si isoul… mai putin tu Luci, ca n-ai inca Mac
Cine nu are cartusele de SNES, NES, sau GB sa imi dea pm si daca nu va dau la cartuse….e cu du-te vino treaba asta cu jocurile Nintendo: daca ai cartusul original poti downloada rom-ul respectiv, dar daca ai WII si vrei sa joci jocul Super Mario World, nu il poti downloada gratis il cumperi de store-ul lor ... adica il mai platesti inca o data…
eu am un nintendo exact ca ala care e pus pe site
decat sa ma joc pe ifon mai bine bag un mario pe TV
Oricum nu-mi plac emulatoarele astea, si te chinui destul de mult sa te joci
rager thunder ala e ok, in rest totul e naspa
mai bine asteptam linistit ca “baietii” sau ” fetele” isi vor face treaba pana la urma
un q3 mi-ar placea dar 2.0 nu-mi bag, si oricum nu stiu cum sta treaba cu q3-ul ala pe care l-am vazut cu totii in
clipul ala
later edit: @huk- vine si macu nu mai am rabdare
poate eşti mai îndemânatic ca mine, dar pentru mine cel puţin nu erau deloc uşor de controlat.
am vrut să îmi amintesc de copilăria în care mă jucam mortal kombat, nu am reuşit să fac nicio schemă, pumn picior şi atât !
poate fac şi Apple ăştia, un ecran din care să iasă tastele în relief aşa
să ne putem juca şi noi, e aiurea rău, fără, nu ai niciun fel de control !
nu sunt gamer(pe PC), dar pe telefon mă joc destul de mult, pt că mă plictisesc şi cum toată ziua sunt pe drum…