salut
am si eu o problema> cum se poate vedea pe mac carti care sunt citite de microsoft reader, au extensia .lit exista vreun programel care stie sa citeasca asa ceva? sau sa le converteasca…? ce solutii sunt pt .LIT?
Can I read my eBook on a Mac?
As of now, no Mac or Linux compatible versions of the Reader are available, so your eBook is currently readable only on PCs / laptops / notebooks and select versions of Pocket PC.
O metoda cred ca ar fi sa “printezi” ebookul ca pdf au Acrobat Pro si apoi sa le citesti ca atare.
EDIT: Mama, mama, ce mult a trecut de cand mi-a murit iPaq-ul. Am si uitat ca readerul lui Microshtift nu are functia de print… Scuze pentru sfatul gresit.
am vazut ca ar fi un programel care promite sa converteasca, in alt format: pdf, ... nu l-am incercat. e versiune de windows. si nu stiu daca reuseste ceea ce-si propune> convertlit . poate ca se gaseste o solutie pt aceasta problema…
Pe windoze merge. L-am testat acum. Face din .lit, intr-un folder pe care il specifici, niste html-uri cu capitolele cartii, plus unul de index. E citibil, dar nu arata prea bine.
salut
am si eu o problema> cum se poate vedea pe mac carti care sunt citite de microsoft reader, au extensia .lit exista vreun programel care stie sa citeasca asa ceva? sau sa le converteasca…? ce solutii sunt pt .LIT?